Gå til innhold

Sette opp nettbutikk. Et par spørsmål..


Anbefalte innlegg

Skal lage nettbutikk, men nå har det seg sånn at jeg er bedre til å argumentere for salg enn jeg er på html. KAN det jo forsåvidt, men bruker himla lang tid. Leser flere steder på sida her at html er så fryktelig enkelt og at man kan ha ei side oppe på "bare 5 minuter!!11", men hvordan kan man egentlig forsvare dette? Er det bare preik?

 

Har funnet et par ferdig-sider som er beregna for nettbutikk, men er det noen her som har en å anbefale meg? Noe som er enkelt å redigere og sånt noe, det skal ikke være så fryktelig fænsi, mye viktigere at det er "rent", og enkelt å bla gjennom for en kunde.

Endret av appelsinbrus
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

og sette opp webbutikk er i seg selv ganske vannskelig, og bare for og få det sagt, så holder det ikke med vanlig HTML hvis du skal ha en brukervennlig, og ikke minst administrator vennlig side, da må du inn på ett dynamisk språk, slik som .php eller .asp (eller mange andre språk).

 

Forøvrig kan du gjøre dette selv, hvis du har et webhotel med mysql og php, kan du sette opp Joomla! med VirtueMart modulen, som er ganske enkelt og sette opp... (google for it).

Lenke til kommentar

Er enig med mye av det som er sakt ovenfor. Hvis du "bruker himla lang tid" på å lage HTML-sider, bør du ikke lage den selv. Som nevnt vil du trenge atskillig mer enn bare ren HTML.

 

Du kan bruke en av de mange gratis web-shopene som finnes, men problemet med disse er som regel at de ikke passer 100% til det vil man ha dem til. Alternativt kan du betale noen for å gjøre endringer i disse webshoppene, slik at den blir mer som man vil ha den.

 

Siste alternativ er å betale noen for å lage webshopen fra scratch. Dette kan imidlertid bli dyrt (f.eks. vil 30.000 - 40.000 kr være svært billig, dersom noen som vet hva de driver med skal lage den, og det finnes svært mange som IKKE vet hva de driver med når de lager nettbaserte-systemer).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...