Gå til innhold

DealExtreme - ekstrem lavkvalitet


fb60

Anbefalte innlegg

Hei, jeg har handlet en del fra DealExtreme siden jeg oppdaget siden noen måneder tilbake. Vil dele min erfaring med dere og sette fokuset på den lave kvaliteten.

I starten var jeg veldig fornøyd, masse billige varer som fungerte utmerket som erstatning for langt dyrere merkevarer (kabler etc)..

 

Nå er jeg mer skeptisk.

 

Ommøblerte rommet mitt forleden dag og kom i den anledning til å bytte om på USB-kabelen mellom skriveren og den eksterne. Dette er samme type, hvorav en er fra Komplett og en er fra DealExtreme. Når jeg skulle ta i bruk den eksterne disken etter kabelbytten, ville den ikke reagere. Filene var korrupte og overføringshastigheten lå stabilt på ca 10kB/sek. Jeg var ekstremt redd for om ikke harddisken hadde sluttet å fungere, da jeg hadde mye fint på den.

Det viste seg i etterkant at problemene utelukkende var til stede pga USB-kabelen fra DealExtreme. Denne fungerte rett og slett ikke. På skriveren gikk det greit, men til harddisk var det ikke sjangs. Jeg kan ikke forstå at de skal spare så mye at de lager ikke-funsjonible kabler.

 

Et annet eksempel er en TV-video boks jeg kjøpte. Denne hadde en snerten liten finesse som gjorde at jeg kunne sette inn SD-kort og USB-sticks og spille av filer i .avi format på TV'en gjennom rød,hvit og gul kontakt. Her låser filmene seg etter få sekunder og den fungerer ikke.

 

Har også kjøpt termometere som ikke viser riktig temperatur, flere kabler som ikke passer slik de er tiltenkt, og en fancy liten ringeklokke til å ta tiden ved matlaging, som verken sier ifra når tiden er ute eller teller riktig nedtelling.

 

Alt i alt er jeg svært misfornøyd med den generelle kvaliteten på varene herifra. Jeg ser folk lovpriser DealExtreme og sier mye fint om varene derfra. Nå ønsker jeg å sette fokuset på de negative erfaringene folk har, og samtidig advare mot å kjøpe produkter du faktisk har bruk for herifra. Det eneste jeg til en viss grad er fornøyd med er fjernkontrollene de har, jeg har kjøpt en til TV'en som fungerer overraskende bra nå et halvt år etterpå.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er stort sett fornøyd med mine kjøp. F.eks. den kjempebillige 2,5" hd mediaplayeren har jeg hatt med meg overalt i over et år og den fungerer helt topp! Grønne lasere er vanligvis bra kvalitet, men en av de jeg kjøpt tok kvelden ganske raskt.

 

Ps. Den minnekortleseren du kjøpte med videoutgang er jeg forresten ikke så fornøyd med heller, men den fungerer til bildevisning.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...