Gå til innhold

CA tar i bruk Steam og spesialenheter i Empire: TW


Anbefalte innlegg

Empire: Total War vil benytte seg av Steam, samtidig er det offentliggjort at Creative Assembly vil belønne spillere som legger fra seg mer penger i pengekassa med spesialenheter.

 

Sega gikk nylig ut i en pressemelding som kunne fortelle at Empire: Total War vil ta i bruk Steamworks. Dette gjelder for den versjonen av spillet du kjøper og laster ned gjennom internett og den du tar med deg hjem fra butikken.

 

Dette vil med andre ord si at det vil være mulig å skrive med andre venner og bekjente slik du gjør med andre spill som du starter opp gjennom Steam, det vil og gjøre slik at du ikke trenger å putte inn spill-DVD-en hver gang du ønsker å spille spillet etter å ha spilt noe annet. Om du en gang får riper eller andre skader på DVD-en er heller ikke det noe problem, i og med at du i den situasjonen enkelt kan laste ned spillet gjennom Steam. Oppdateringer til spillet vil og komme gjennom dette, helt automatisk.

 

Og liker du å skryte av å ha tatt over alle regionene på kartet, men mangler beviset? Empire: Total War vil ta i bruk Steam sin mulighet for å legge inn prestasjoner man kan oppnå. (mest kjent under det engelske ordet "achivements").

 

Flerspillerdelen vil naturligvis og høste fordeler gjennom Steam og det er derfor stor grunn til å tro at flerspillerdelen blir av bedre kvalitet denne gangen enn i de foregående titlene i serien.

- Å ha deres flerspiller og støttesystemer tilgjengelig i Empire: Total War vil endre opplevelsen til både spillere og utviklere. Det hjelper ikke bare til med å gjøre flerspillerdelen mer gjennomført og spennende, men det bidrar og til at utviklerne får bedre tid til å fokusere på andre deler i spillet som vil bidra til å gi spillet enda mer kvalitet. forteller Mike Simpson.

 

Spesialenheter må det være!

Til forskjell fra spesialutgaven av Medieval 2: Total War vil spesialversjonen av Empire: Total War denne gangen inneholde ekstra spillinnhold, det er snakk om 6 forskjellige spesialenheter man kan få tilgjengelig i sin enspillerdel hvis man er villig til å betale noen kroner ekstra for det. Denne pakken blir kalt Empire: Total War: Special Forces Edition og vil i tillegg inneholde et illustrert kampanjekart.

 

Men det stopper ikke der, Play.com har fått sin egen enhet de kan tilby, det samme kan Bol.com skryte på seg, det er ventet at flere butikker vil få andre egne enheter de kan friste med.

 

Meningene blant kjernetilhengerne ser ut til å være identiske, dette er unødvendig og flere spørsmål enn svar har hittil kommet. Er det for eksempel mulig å skaffe seg absolutt alle enhetene og hvorfor er det kun et kart som er annonsert å medfølge?

- For meg er ikke det mest skuffende muligheten til å kjøpe seg ekstra enheter, men heller mangelen på noe virkerlig verdifullt ekstra innhold, slik som en dokumentar eller musikk-CD-en. Hvis dette er den endelige versjonen av spesialversjonen er det langt steg tilbake fra Medieval 2: TW sin samleutgave, mener "Sirius 21"Totalwarforums.com.

 

Spørsmålet som stadig flere ser ut til å spørre seg er riktignok hvilke begrensninger dette vil ha for de som lager modifikasjoner til spillet og hvordan Creative Assembly vil reagere på eventuelle innføringer av enheter med store likheter til de man må kjøpe.

 

Butikkversjonen av Special Forces Edition vil inneholde 2 DVD-er - og det er fortsatt noen håpefulle som har tro på at det kan dreie seg om en dokumentarvideo og musikkspor - vi får bare vente og se.

etwspecialedition.jpg

 

Kilder:

http://www.sega.co.uk/news/?n=2427

http://shoguntotalwar.yuku.com/topic/38896

http://www.sega.co.uk/games/?g=563

http://www.sega.co.uk/empire/gameinfo/pre_order.php

Endret av TSP
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...
  • 2 uker senere...
Gjest Slettet-CkrM7QVpfE

Edit: fant svaret

 

Kan man kjøpe special forces edition på steam? ser det foreløpig ikke er tilgjengelig.

 

 

Special Forces Edition

The following elite units are included as part of the Empire: Total War - Special Forces Edition. This premium packaged edition for aficionados of the Total War series comes complete with an illustrated campaign map and unique Steam unlock code. Once the game is installed and verified by Steam, players can enter their code and unlock these elite units which will then appear in the single-player game:

Endret av Kron
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Vil det være mulig å installere spillet uten Steam? Jeg er gammeldags.

 

Vurderer om jeg skal investere i Special Forces eller vanlig versjon. Er det dokumentar med blir det nok spesialversjonen. Det er ikke veldig mange enheter som følger med Special Forces, men vet jeg kan savne HMS Victory om jeg tar den vanlige versjonen av spillet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...