Gå til innhold

Left4Dead, noen som gleder seg?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er co-op som fenger de fleste vil jeg tro, og muligheten for 4 survivors VS zombiehorder hvorav 4 spesielle zombies styres av andre spillere vil nok bli dritbra når det etterhvert blir balansert over patcher. Er nok ganske balansert ved utgivelse også vil jeg tro, virker som om de har lagt mye tid ned i testing.

 

Og den introfilmen (som også er tilgjengelig på gametrailers nå) var fet :D

Lenke til kommentar

Filmen var genial. Bare det korte klippet viser forskjellene mellom karakterene og får deg til å bry deg om de også. Skulle gjerne sett en fullverdig film fra Valve med denne som utgangspunkt.

 

Og hva som er så bra med L4D? Først og fremst handler det om samarbeid, ikke tankeløs skyting. Du må alltid passe på dine venner og sørge for å ikke skilles. Gjør du ikke dette er du og vennene død. Dette er vel det første spillet som baserer seg på 4 spiller co-op som jeg kommer på.

 

En annen ting er at hver eneste gang du spiller dette vil det være forskjellig. L4D har en AI director som bestemmer hvordan spillet utfolder seg og balanserer spillets vanskeliggrad ut i fra hvor god spillerne er. Om zombiene er rett rundt hjørnet en gang, er de ikke det i det neste. Noe som betyr at du alltid må være oppmerksom.

 

Dette kan fort bli årets store spill, noe også Valve ser ut til å satse på siden de bruker enorme summer for å promotere spillet. Mer enn Orange Box.

Lenke til kommentar

Skulle ønske jeg ikke kjøpte Far Cry 2... Dette spillet er heller noe å satse på! Far Cry ble en liten skuffelse, noe jeg ikke tror dette vil bli! Valve er konger på spillbarhet, grafikk som er mer enn grei, og kjører på systemer som er kanskje under middels!

 

4 Co-op = Ingen andre kjente spill som har prøvd! Dette sammen med strategi skyting er :love:

 

Gleder meg så det holder :p Da var det bare å starte LAN med 4 pers. :D:p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...