Gå til innhold

Hva får deg til å lese?


Anbefalte innlegg

eg leser fordi det er spennande og morsomt, dei fleste bøkene eg leser finne eg på nettet, delvis pga dårlig utvalg på den lokale bokbutikken og ellers pga elendig utvalg på biblioteket...

 

eg trur eg begynte å lese når eg va 8-10 år, no er eg 16, så eg har haugevis med bøker i bokhyllene, favorittbøkene mine kan eg lese om og om igjen, spesielt twilight bøkene :love: anbefala dei på det sterkaste!!

eg trur eg begynte med å lese nancy drew, har ganske mange etter kvert no :!: , så va det vel over på harry potter :D som fremdeles er en av favorittane

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Jeg leser mye, og det må nok foreldrene mine ta mye av æren for. De var veldig flinke til å lese til meg når jeg var liten.

 

Når jeg får lyst på en bok, har det mye med hvordan den ser ut på utsiden som bestemmer. Jeg vet det er ganske dumt å bestemme på den måten. Ellers så kanskje jeg har hørt snakk om den på et forum eller lignende (som med Twilight).

 

Jeg leser bare fantasy, for jeg liker å drømme meg bort (har derfor alltid likt bøker bedre enn filmer), og har ennå ikke funnet en bok fra en annen sjanger som jeg liker.

 

Jeg hadde ikke lest så mye som jeg gjør hadde det ikke vært for Harry Potter.

 

Har begynt å lese endel på engelsk, noe jeg liker godt.

 

Jeg er forresten 14 år.

Endret av Wheaten
Lenke til kommentar

Er 21 og studerer historie. Blir en del lesing av bøker som ikke står på pensum siden emnene ikke tar for seg det jeg liker, som er andre verdenskrig. Sluker alt som har med den krigen. Da jeg gikk på barneskolen leste jeg ikke så fryktelig mye. En grunn var mangel på interesse og en annen var fotball som tok opp mye tid. Som sagt, bøker om WW2 liker jeg og jeg blir mer interessert i emnet som ei bok tar opp. Etter at boka er ferdig leser jeg gjerne ei ny bok som tar for seg samme emnet for å se om jeg finner noe uoverenstemmelser.

Lenke til kommentar
Jeg sliter litt med å få til å lese for tida.. Enda jeg har god tid.. Hvordan er lydbok, synes dere?

 

personlig så liker eg å lese mykje beire enn å høyre på lydbøke, har en tendens til å drømme meg vekk eller sovne for så å våkne å ha gått glipp av halve historia :blush:

men det er jo smak og behag, lydbøker er jo bra så du kan jo bare prøve et par

Lenke til kommentar
Jeg sliter litt med å få til å lese for tida.. Enda jeg har god tid.. Hvordan er lydbok, synes dere?

 

Jeg liker lydbøker best, blir sliten og tung i hodet avå lese for lenge, lese sakte gjør jeg også. Desuten kan en høre på lydbok når en går tur, jogger, rydder, maler og andre ensformige handlinger som ikke krever noe tankearbe.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...