Gå til innhold

Trenger hjelp til heving av deig


Vrinsk

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
Noen som vet å lenge en pizzadeig skal heve? Og skal den ligge i et sted varmt eller ikke? Hva går fortest?

 

 

 

Pass på at vannet du blander gjæren i her ca 37 grader, så skal den stå på eit litt varmt sted for å få bli mest mogleg heva!!! funker alltid!!

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Enig med Odd Ball her. Det jeg også liker å gjøre er å sette deigen i den forvarmede ovnen i fem til ti minutter etter at man har kjevlet den ut på platen, men før man har på noe fyll. Dette gjør at den hever litt og blir luftigere, samtidig som man lettere unngår at den blir "deigete" etter at pizzaen er ferdig. Mmm nå ble jeg sulten...

Lenke til kommentar

Nja, kommer litt ann på typen pizza jeg lager. Den jeg pleier å lage til PerO0o. når han er på besøk lar jeg heve to ganger; en gang i bollen og en gang på brettet. Da blir den ekstremt god.

 

Men den jeg lager hos tremenningen min heves nesten ikke i det hele tatt. Men den lages mer som en italiensk pizza.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...