Gå til innhold

Hotflashing av Abit IX38 QuadGT


enl

Anbefalte innlegg

Klarte å feilflashe BIOS'en på mitt Abit IX38 QuadGT-kort for et par dager siden, og har forsøkt å finne måter å redde kortet på. Det eneste som ser ut til å kunne fungere er hotflashing. Dette fordi bootblocken er korrupt, så å koble til floppy vil ikke fungere. Episoden skjedde når jeg var, åpenbart, dumdristing nok til å prøve flashmenu fra windows. Prosessen hang når bootblock skulle programeres, og gjorde dermed denne ubrukelig.

 

Har forsøkt å hotflashe BIOS'en ved hjelp av et par andre kort, men disse ser ikke ut til å fungere skikkelig med brikken, og vil ikke flashes. Man bør altså ha et kort av samme type, eller samme brikkesett(X38), til å gjøre jobben.

 

Så var spørsmålet mitt, om en av dere som har dette kortet kunne hatt mulighet til å hjelpe meg med flashingen. I såfall, send en PM.

Endret av enl
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Har selv ett IX38, men her ser det ut til at hotswapping funker dårlig med IX38'n.

Dog er IKKE kortet ditt skrap...

Men det vil kanskje koste litt og fikse (En liten sum pluss frakt.) Og hjelpen din finner du her: http://www.abitshop.eu/product_info.php?cP...products_id=248

Har vært innom abitshop, men så bare muligheten for å sende inn chipen. Bestillte en ny chip til 15€. Billigere enn et nytt kort.

Endret av enl
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...