Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva lever jeg for?


Gjest LeiAvAlt

Anbefalte innlegg

Gjest LeiAvAlt

Hei

 

jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det jeg har på hjertet, ufff

vel

Jeg har ingen jeg kan snakke med. mange kan begynne å lure på hvorfor i all verden har jeg ikke klart å skaffe meg en venn/kjæreste i løpet av de 27 årene jeg har levd her på jorda. Svaret skal dere få.

 

Som barn fikk jeg aldri lov til å gjøre noe verdens ting enn å bare konse meg om skolen. Jeg kunne ikke gå på besøk til noen, og ikke kunne jeg invitere noen, det fike jeg bare ikke lov til. Dermed tok det ikke lang tid for alle begynte å mobbe meg. Foreldrene mine klarte å føde, uten tvil, men de visste ikke kravene til en sønn/datter.

Gjennom hele ungdomskolen og vgs ble jeg mobbet. I alle prosjekter dannet jeg alene en egen gruppe, ja, det er sant, lærere fant for ut hvordan jeg var, og skjønte at jeg aldri ville klart å jobbe sammen med andre, jeg sa ifra til lærere at jeg ville klare meg bedre å jobbe alene, for da følte jeg meg tryggere, og de gikk med på det. Noen av lærere forelslå psykolog, men jeg gadd aldri å oppsøke det.

 

De jeg gikk med på klassen, var opptatt av helt andre ting enn meg, f . eks de ville ha lapp når de er 18, de ville dra på ferie osv, jeg hadde en ting i tankte, en ting jeg drømte om: jeg ville bare ha en venn, jeg ville ha en kjæreste, en jeg av og til kunne fortelle det jeg hadde på hejrtet. en som støtte meg litt.

 

jeg klarte å fullføre vgs og kom inn på universitetet. Der strøk jeg på enkelte fag men det betyr ikke noe egentlig, for jeg har jobb innen for det jeg er utdannet.

 

Idag har jeg en grei hus, en fin bil og lønn som holder i massevis. men jeg mangler fortsatt en jeg kan dele livet mitt med.

 

en vanlig dag for meg er:

1 stå opp

2 ta en dusj

3 spise frokost (av og til ikke)

4 dra på jobb og være der til 4 eller 5 ( kan bli lengre enn det også og da jubler jeg for da har jeg noe å gjøre

5 komme hjem og spsie middag

6 resten av tida bruker jeg på film eller bruke p til ingenting bare for å bruke tid. og onanere til jeg besvimer

 

sån har jeg holdt på i flere år ( bare at det var skole for noen år siden istedet for jobb)

 

jeg har begynt å "å like å være alene".

jeg feirer ikke jul, drar aldri på ferie og besøker ikke foreldre

De besøker meg av og til og de pleier å ringe ofte.

Jeg har ikke vonde følelser for foreldrene mine og jeg misliker dem heller ikke. Jeg er glad i dem men jeg bare takler ikke å sitte sammen med andre folk.

Når mor / far ringer, kan samtale umulig vare lengre enn 1 minutt.

 

Når de er innom meg så pleier jeg å bruke 70 % av tiden de er hos meg, i wc, da skylder jeg bare på et eller annet, f . eks at jeg er dårlig i magen.

Har aldri tenkt på selvmord eller noe sånt, men når de sier at de vil overnatte hos meg, da begynner jeg å komme på stygge selvmordstanker , men til slutt klarer jeg å roe meg ned.

 

 

Jeg har vært ute på byen. I mange år faktisk. jeg trodde at før eller senere vil en eller annen like meg.

Jeg har vært på byen i følgende tilstander:

veldig veldig full, full nok til å ikke huske neon verdens ting

Beruset

edru

 

Og en del ganger har jeg klart å få med meg jente hjem og så uten å ha rørt dem en gang, jeg kan nemlig ikke kysse en gang, så ille er det faktisk.

Alle de jentene har visst stor interesse. Men så snart de har funnet ut at jeg ikke kan kysse en gang, har de klart å finne døra selv, og stukket hjem.

Nr 2 har også gjort det samme. (jeg prøver å unngå å kline med deg, istedet prøver jeg å kysse andre deler av kroppen dems, men de ville kline først, så blir jeg "busted")

En annen jeg traff på facebook var også veldig intressert, vi "datet" i flere uke, og hun begynte å bli mer og mer interessert, til slutt sa hun at hun likte meg for godt, hun sa hun "elsket" meg , og ville være dame mi.Hun sa at jeg var en person hun kunne ville gjerne dele livet med.

Jeg la frem at jeg også likte hun ( noe jeg virkelig gjorde). vi gikk ut og drakk kaffe, når kaffebesøk var over, gikk vi hver sin vei, men vi avtalte at hun skulle komme til meg dagen etter.

Hun kom hjem til meg, vi spiste sammen og jeg fikk intrykk av at hun likte seg der.

Etterhvert begynte hun å komme næremere og nærmenre meg, og til slutt var vi i sengen. Prøvde å ungå kyssing, men det er bare ikke mulig, uffff , etter at hun kysset meg et bare ganger ( og innså at jeg var elendig til å kysse) ga hun meg en kyss på kinnet og sa at hun måtte gjøre noe hjemme, siden da har jeg ikke hørt noe fra henne.

 

Når jeg er på vei hjem/jobb så ser jeg at mange jenter ser på meg, og jeg får inntrykk av at de liker meg.

 

 

Nå har jeg bare gitt opp alt, jeg skal leve sånn som jeg har gjort hele tiden, og vente på døden.

 

 

Jeg er ikke desperat etter noen, jeg kanskje var det før. Men jeg vet at jeg kunne trengt litt støtte av og til, rett og slett en klem.

 

Det hender de kommer noen tårer fra tid til annet.

 

 

 

 

Til slutt, takk for at jeg fikk ut det jeg hadde på hjertet, jeg vet innlegget er ikke lesbar, men men

 

Jeg vet jeg har ikke spurt om noe, jeg ville bare få noe ut.

 

 

 

jeg kunne skrevet 1000 sider til men det der får holde

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ok, jeg vil ikke gi dette tipset ofte, men jeg gir det nå. Du trenger bare å kysse en gang for å lære deg det. Lei deg en ordentlig hore (altså ikke Nigeriansk) og be henne om å undervise deg i hvordan man gjør det ordentlig. Du trenger ikke å ha sex med henne. Det vil koste litt penger, men det har du råd til.

 

Siden alle jentene du har prøvd å bli sammen har forlatt deg på grunn av mangel på seksuell erfaring, vil dette hindre at det kan være grunnen.

 

Å bli flink til å få venner er noe du må trene deg opp, fordi det handler om sosiale evner. Du må bare trene med å gå ut nøyaktig sånn som du gjør.

Endret av Camlon
Lenke til kommentar

Du trenger ikke betale for å få kysse-trening. Du har tydeligvis ikke noe problem med å ta jenter med hjem fra byen. Det er jo et grimlende utgangspunkt. Kyssing er kanskje det letteste i verden å lære seg, da det ikke fins noe fasit-svar på hvordan det skal gjøres. Hopp i det, det verste som skjer er at dama blir skuffa. Du har uansett fått trening.

Hvis det er ei dame du liker, har jeg tro på å fortelle det til henne, at du ikke er noe god kysser, og spør om hun kan gi deg litt privat-undervisning. Det tror jeg vil oppfattes som "søtt" av de fleste.

Det verste du kan gjøre, er nok å forsøke å unngå kyssinga. Ingen damer vil dumpe deg for at du er en dårlig kysser, men de oppfatter det nok negativt hvis du ikke vil kysse dem.

Dårlige kyss er uten tvil bedre enn ingen kyss. Og dårlige kyss blir bedre med erfaring.

Lykke til.

Lenke til kommentar

Jeg tenkte at siden han hoppet i det første gangen, og andre gangen så kysset han henne nesten med en gang ville han ikke taklet flere skuffelser.

 

Han trenger en som kan gjøre han sikker på at han er flink. Altså en som kan si hva han gjør feil, og hva han gjør riktig. Han har også få venner, og da er ikke det veien å gå. Det er grunnen til at jeg sier at horer er veien å gå.

Lenke til kommentar

HVis jeg virkeligt likte en fyr, og til og med elsket han som du sa hun gjorde, ville jeg aldri dumpet han bare fordi han ikke var noe særlig til å kysse.

 

JEg datet en fyr som jeg var sinnsykt tiltrukket av i flere måneder. Han var utrolig god i sengen og de tingene der, men han var dårlig til å kysse. Han brukte ikke tungen. Det var ikke noe verre enn at jeg spurte han hvorfor, og da sa han at han ikke likte det. Det blir jo straks litt verre for alle jenter vil bli kysset, og et kyss uten tunge blir jo veldig tørt og ikke noe særlig hett. For all del, må jo ikke være dype, lange tungekyss hver gang, men det hører liksom med når man skal være litt mer intim.

 

I ditt tilfelle tror jeg du vil tjene på å være ærlig og si det som det er, kanskje med en liten latter og et lite smil, ikke vis at du har dønn dårlig selvtillit på det området.

De fleste jenter vil nok føle "kallet" og hjelpe deg på vei :thumbup:

Lenke til kommentar
Gjest LeiAvAlt
Å bli flink til å få venner er noe du må trene deg opp, fordi det handler om sosiale evner. Du må bare trene med å gå ut nøyaktig sånn som du gjør.

 

hmm, jeg har ingenting å snakke om, og det å få venner ville i mitt tilfele være umulig. Jeg fungerer 100 % på jobben og grunn til det er jo fordi det er noe jeg kan, i jobbsammenheng kan jeg stå foran 100 personer og snakke i flere timer uten noe stress, med siden vennskap handler helt om noe annet, så vil det ikke være så lett. Jeg blir da nødt til å begynne fra scratch, og dermed bruke utrolig lang tid på det. Derfor arkiverer jeg Å_få_venner_prosjektet. Kanskje ikke smart, men jeg tror jeg vil klare å holde meg i livet til døden kommer.

Jeg har veldig lav IQ ellers, og det har mye å si.

 

 

Ok, jeg vil ikke gi dette tipset ofte, men jeg gir det nå. Du trenger bare å kysse en gang for å lære deg det. Lei deg en ordentlig hore (altså ikke Nigeriansk) og be henne om å undervise deg i hvordan man gjør det ordentlig.

 

Dette her har jeg tenkt på før, da kom jeg frem til at det var unødvendig, og en dårlig begynnelsen. Men jeg kan tenke på det litt mer nå igjen.

 

 

Du trenger ikke betale for å få kysse-trening. Du har tydeligvis ikke noe problem med å ta jenter med hjem fra byen. Det er jo et grimlende utgangspunkt. Kyssing er kanskje det letteste i verden å lære seg,

 

Det er nok det letteste, ja, men jeg har blitt "psyket ned" nettopp på grunn av dette, og da blir det automatisk super vanskelig. Du har mange gode poeng og råd i innlegget ditt, jeg skal prøve å få noe ut av det.

 

 

HVis jeg virkeligt likte en fyr, og til og med elsket han som du sa hun gjorde, ville jeg aldri dumpet han bare fordi han ikke var noe særlig til å kysse.

 

Jeg trodde heller ikke at det skulle skje, men jeg har visst nok vært uheldig i alle tilfeller.

(de fra fylla kan jeg skjønne siden de kanskje tenkte mer på Ons, og da må de vel få en god omgang)

 

Til slutt vil jeg takke alle dere for gode råd og tips.

Lenke til kommentar
HVis jeg virkeligt likte en fyr, og til og med elsket han som du sa hun gjorde, ville jeg aldri dumpet han bare fordi han ikke var noe særlig til å kysse.

 

Jeg trodde heller ikke at det skulle skje, men jeg har visst nok vært uheldig i alle tilfeller.

 

 

Uten at jeg vet det sikkert, tror jeg kanskje du har misforstått situasjonen. Grunnen til at hun dro hjem var neppe pga du var en dårlig kysser, men at hun merket at du unngikk å kysse henne. Det er nok en turn-off for mange jenter, og kan nok til og med fornærme dem. Som sagt tidligere, det er mye bedre å gi dem dårlige kyss enn ingen kyss. ;)

Lenke til kommentar
HVis jeg virkeligt likte en fyr, og til og med elsket han som du sa hun gjorde, ville jeg aldri dumpet han bare fordi han ikke var noe særlig til å kysse.

 

Jeg trodde heller ikke at det skulle skje, men jeg har visst nok vært uheldig i alle tilfeller.

 

 

Uten at jeg vet det sikkert, tror jeg kanskje du har misforstått situasjonen. Grunnen til at hun dro hjem var neppe pga du var en dårlig kysser, men at hun merket at du unngikk å kysse henne. Det er nok en turn-off for mange jenter, og kan nok til og med fornærme dem. Som sagt tidligere, det er mye bedre å gi dem dårlige kyss enn ingen kyss. ;)

Les litt bedre hva han skrev. Tviler på at han gjorde med den første. Den andre jenta prøvde han å kysse henne andre steder. Den tredje jenta tvang han til å kysse han med en gang.

 

Uansett, forstår jeg meg ikke på de jentene. Det handler sannsynligvis om hva slags jenter du plukker opp og alderen. Jeg hadde en jente som prøvde å runke meg, eller jeg fikk henne til å gjøre det. Uansett, hun hadde ikke peiling og det fungerte dårlig. Hun gjorde mer de bevegelsene man bør gjøre hvis man skal fingre en jente. Vi kunne ikke prate akkuratt da, men etter å ha forklart det til henne neste gang gjorde hun det perfekt. Hvorfor skulle jeg dumpe henne fordi hun ikke har hatt noen seksuell erfaring tiderligere?

Endret av Camlon
Lenke til kommentar
Gjest LeiAvAlt

.

.lang førstepost....

Jeg vet jeg har ikke spurt om noe, jeg ville bare få noe ut.

 

Så hva har du tenkt til å gjøre med situasjonen din?

Du er tydelig ikke fornøyd og ønsker endring.

 

Jeg har nesten ikke krefter igjen, så det er ikke mye jeg kan gjøre med situasjonen min.

Det er en stund siden sist jeg "jobbet" aktivt med saken. Jeg vet at ingen kommer til å banke på døra mi. Det må jobbes med, men jeg tror ikke det er mye jeg kan.

Jeg skulle bare få en del ting ut av hjerte, det var poenget med tråden. Alle tips og råd jeg har fått her er bonus, det setter jeg pris på.

 

Uten at jeg vet det sikkert, tror jeg kanskje du har misforstått situasjonen. Grunnen til at hun dro hjem var neppe pga du var en dårlig kysser, men at hun merket at du unngikk å kysse henne. Det er nok en turn-off for mange jenter, og kan nok til og med fornærme dem. Som sagt tidligere, det er mye bedre å gi dem dårlige kyss enn ingen kyss.

Da skal jeg prøve å kysse nesten gang jeg får sjanse.

Lenke til kommentar
hmm, jeg har ingenting å snakke om, og det å få venner ville i mitt tilfele være umulig.

 

Fikk bare lyst til å svare på akkurat dette.

 

Jeg skjønner godt at det kan føles sånn når du sitter hjemme og tenker på det. Jeg har hatt det sånn selv i perioder overfor venner jeg har. "Nei det er ikke noe vits i å dra dit - jeg har ikke noe å snakke om likevel"

 

Men det stemmer ikke - alle har noe å snakke om.

- Hører du på musikk? Leser du bøker, eller tegneserier? Ser du på TV? Hører du på radio? Har du noen interesser?

- Folk er ikke vellykkede og perfekte og diskuterer vanskelige og interessante ting. De snakker om løst og fast.

- Du har en hel masse erfaringer i livet ditt du kan snakke om - ikke som en inneledende kommentar, men på sikt. Det er utrolig mange som sliter med masse rart og som man kan snakke om hva man har inni seg med.

 

En anekdote fra meg. En periode jeg hadde det fryktelig mørkt og vanskelig ble jeg med en kompis på byen. Vi satt og pratet om musikk. JEg stilte en dame ved siden av meg et eneste spørsmål - og plutselig var vi igang å prate. Jobben hennes, musikk, barn, håp og drømmer, ... hun ble med meg hjem, vi hadde sex. Og vi fortsatte å se hverandre. Fant ut at hun har slitt med mange av de samme tingene som meg - det så bare ikke sånn ut der hun satt nysminket og kul ute på byen. Jeg har aldri snakket så mye med noen som jeg har gjort med henne iløpet av det siste halve året.

 

Vel - jeg ønsker deg all verdens lykke til. Skjønner at det ikke er greit. Men det kan bli bedre. Send gjerne en PM

 

 

 

Å bli flink til å få venner er noe du må trene deg opp, fordi det handler om sosiale evner. Du må bare trene med å gå ut nøyaktig sånn som du gjør.

 

hmm, jeg har ingenting å snakke om, og det å få venner ville i mitt tilfele være umulig. Jeg fungerer 100 % på jobben og grunn til det er jo fordi det er noe jeg kan, i jobbsammenheng kan jeg stå foran 100 personer og snakke i flere timer uten noe stress, med siden vennskap handler helt om noe annet, så vil det ikke være så lett. Jeg blir da nødt til å begynne fra scratch, og dermed bruke utrolig lang tid på det. Derfor arkiverer jeg Å_få_venner_prosjektet. Kanskje ikke smart, men jeg tror jeg vil klare å holde meg i livet til døden kommer.

Jeg har veldig lav IQ ellers, og det har mye å si.

 

 

Ok, jeg vil ikke gi dette tipset ofte, men jeg gir det nå. Du trenger bare å kysse en gang for å lære deg det. Lei deg en ordentlig hore (altså ikke Nigeriansk) og be henne om å undervise deg i hvordan man gjør det ordentlig.

 

Dette her har jeg tenkt på før, da kom jeg frem til at det var unødvendig, og en dårlig begynnelsen. Men jeg kan tenke på det litt mer nå igjen.

 

 

Du trenger ikke betale for å få kysse-trening. Du har tydeligvis ikke noe problem med å ta jenter med hjem fra byen. Det er jo et grimlende utgangspunkt. Kyssing er kanskje det letteste i verden å lære seg,

 

Det er nok det letteste, ja, men jeg har blitt "psyket ned" nettopp på grunn av dette, og da blir det automatisk super vanskelig. Du har mange gode poeng og råd i innlegget ditt, jeg skal prøve å få noe ut av det.

 

 

HVis jeg virkeligt likte en fyr, og til og med elsket han som du sa hun gjorde, ville jeg aldri dumpet han bare fordi han ikke var noe særlig til å kysse.

 

Jeg trodde heller ikke at det skulle skje, men jeg har visst nok vært uheldig i alle tilfeller.

(de fra fylla kan jeg skjønne siden de kanskje tenkte mer på Ons, og da må de vel få en god omgang)

 

Til slutt vil jeg takke alle dere for gode råd og tips.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...