Gå til innhold

BK: Queen of steel


tomsi42

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei, Tom!

 

Jeg synes vel ikke at bildet er "vovet". Jeg har sansen for slike bilder. Det blir på en måte et møte mellom abstrakt og konkret.

 

Det at det ligger gjemt flotte farger og former i søppel er spennende. Her blir det et spill mellom det harde metallet og myke former, og fargene kan nesten lede tankene mot en fruktkurv...:-) På en måte blir det jo nesten det...fruktene av menneskelig aktivitet. :!:

 

I og med at tankene mine vandret i denne retningen når jeg kikket på bildet, kunne jeg ikke dy meg for å "presse" fargene litt i PS - med kun det formålet å se hvilke farger som gjemmer seg i bildet. Håper ikke du har noe imot det...

 

post-109531-1224968923_thumb.jpg

 

Joda, det blir en tanke kunstig, men i og med at det var det abstrakte i bildet som fenget meg, føler jeg at det er en frihet man kan ta i dette tilfellet.

 

Alt i alt, et bildet jeg likte godt. :)

Lenke til kommentar

Hei Tor Arne,

 

Det er helt i orden at du leker deg meg bildet. Jeg ser nå at jeg har vært for snill med fargene; men jeg ville nok ikke tatt fullt så hardt i - et sted midt i mellom tenker jeg.

 

Statuen er forøvrig å finne i Sandvika sentrum; ikke langt fra Løkke bru. Skal tilbake dit når oktoberfesten er over og jeg kan bruke noe annet enn 24mm-en.

 

Tom

Lenke til kommentar
Alt for lite dybdeskarphet, og oppskarpingen på oppfølgingsbildet virker litt over the top.

 

Ikke all bad, tho. Komposisjonen er finfin, og fargene likeså.

 

Men hvorfor ikke ISO800?

ISO 800 på en 30D? Ikke på akkurat denne type motiv. ISO 400 hadde gått bra; men jeg må nok opp i f/11 for å få den dybdeskarpheten som man bør ha.

 

Tom

Lenke til kommentar

Tja, det er mulig at det hadde gått. Jeg prøvde ikke på 800 ISO her; men det er enkelte motiver som Canon takler dårlig på høy ISO; eller muligens fotografen :hmm:. Uansett, så har jeg en tendens til å stille kameraet på en generell middelvei og la det stå der. Og ta bilder av ting som interesser meg istedet. Helt til lukkertiden blir for lav ...

 

Tom

Lenke til kommentar

Jeg synes det er et flott bilde i utgangspunktet. Og et akseptabelt resultat, men som nevnt er DOF litt for snever. Jeg kan likevel nyte det grunnet de flotte fargenyansene. Men jeg er absolutt enig med Simon i at du burde heller ha ofret renheten for å få det helt riktig. For et så stilig objekt står nesten av seg selv, på tross av litt støy. Noe kunne du jo fjernet i etterkant.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...