Gå til innhold

[Løst]blabla


HammerBro

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

1) er ikke dette bare posetivt? du kan enda spille pal spill med freeloader^^ (jeg selv har japansk wii med like.. 80 spill:P (som jeg spiller ofte) og mange av dem er pal som jeg spiller med freeloader, er ikke noe problem, bare at du nå kan spille episke jp spill også.

2) har han vennen din wii? be han sende deg menyen, så bare copy/paster du alt og legger inn i den egen meny (du trenger homebrew chan + du må klarte litt wii-scripting)

Lenke til kommentar

1. Det er langt i fra positivt. Har nå versjon 3.3J, noe som vil si at freeloaderen ikke vil funke.

 

* Jeg kan ikke japansk, og har ikke planer om å lære det atm.

 

* Jeg må kjøpe alle spillene mine på nytt (jpn) fordi jeg kan ikke bruke freeloader, har 3.3J.

 

2. Jepp, han har wii. Skjønner ikke helt hva du mener med å sende menyen. Jeg har ikke homebrew channel, og den må installeres igjennom zelda twilight princess som jeg har i pal (ubruklig)..

 

Skal teste kewell79 sitt forslag i morgen, hvis det ikke funker (noe jeg tror det ikke gjør) tar jeg en kjempesjanse å bruker et par hundre kroner på Japansk zelda. Usikker på om det vil funke iom at jeg har prøvd å installere twilight hacken, men den vil på en måte ikke legge seg inn på installerte apps.. :(

Endret av HammerBro
Lenke til kommentar
Bytt din Wii med hans Wii. Når HAN "ødelegger" Wiien din skal han for pokker erstatte den også!

Å bytte Wii med hans vil ikke være det samme. Det er som en PC på en måte, du har dine personlige ting på den akkurat som på en PC. Og alt du har gjort i spilla dine blir lagret på Wii, så hvis du skal fortsette på spilla dine på en annen Wii, starter du fra starten (med mindre du har et SD kort).

Endret av ITWT4Ever
Lenke til kommentar
Om du har en chip, trenger du jo ikke betale for en japansk zeldautgave. Men har du ingen homebrew launcher channel, homebrew channel eller noe liknende installert?

 

Kunne lett lastet ned jap zelda, ja. (ville i så fall vært det første) Men chippen funker ikke fordi jeg har en europeisk driver på den. Prøvde å legge inn en japansk driver, men dvden ville ikke boote..

Jeg slettet HBC en uke eller to før fordi den hadde "ingen" nytte :thumbdown:

 

............

 

Har nå prøvd hard reset metoden uten at den funket. Leste om en person med akkuratt samme problem, han kjøpte en ny chip og la inn en japansk driver på den, lodda den fast installerte homebrew channel, fjernet chippen og loddet på den europeiske igjen :ph34r:

Må være andre måter å gjøre dette på. Vet ikke om det vil hjelpe å kjøpe japansk zelda som nevnt tidligere i tråden.

Han sier at hvis jeg ikke klarer å fikse det skal han kjøpe en ny til meg ( han betaler ca 1500 fordi han kjenner en fyr) grunnen til at jeg vil ha igjen den gamle wiien og ikke bare kreve en ny er mest fordi chippen og alle savegamsene jeg ikke gidder å kopiere.

Endret av HammerBro
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...