Gå til innhold

Fotballpub'en - prat om fotball, fotball og fotball!


Alastor

Anbefalte innlegg

At man burde stå over en pokalutdeling pga at man tar avstand til alkohol er noe av det dummeste jeg har hørt. Hvis han har sagt i fra er det vel ikke så vanskelig å tenke: "Ok, der er Ribery, la oss ikke dynke han i øl, som han sa", og løpe videre.

 

Edit: Hahaha! Den sangen er det lenge siden jeg har hørt!

Endret av Aleks
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Scrolla gjennom DailyFail-artikkelen nå. Det står ikke et eneste sted hvor sitatet er fra, eller ser jeg helt feil?

RIktig. Kilden er daily mail, og ingen tyske aviser har rapportert saken. Alaba helte også øl på han (samt andre på laget) Og Ribery kalte Alaba "min sønn" under feiringen i byen senere på dagen.

Lenke til kommentar

Er vel ikke så alt for lenge siden han konverterte, vel?

Mens han spilte i Galatasaray mener jeg. Så rundt 2005-2007.

 

RIktig. Kilden er daily mail, og ingen tyske aviser har rapportert saken. Alaba helte også øl på han (samt andre på laget) Og Ribery kalte Alaba "min sønn" under feiringen i byen senere på dagen.

Jeg kan virkelig ikke skjønne hvordan Daily Mail skal få med seg noe om hva Ribery skal ha sagt etter feiringa som ikke tyske medier skal ha fått med seg. 99,99 % bullshit.

 

edit: Matchball har denne saken nå. Nevner ikke det at han er muslim riktignok. Skremmende at TV2 bare hiver seg på, trodde det var noe de hovedsaklig bare gjorde i ryktespalten sin.

 

Monaco blir heldigvis de store vinnerne når det kommer til Financial Fair Play. Helt enig med han som ikke kunne begripe hvorfor TKK forlot jobben, må være noen ganske triste personlige saker.

 

Skal ikke spekulere i privatlivet til TKK, men merkelig å forlate tidens drømmeprosjekt rett før den virkelige satsinga starter. Forlot vel også Zenit bare måneder før Hulk og Witsel ble klar (eller var det etter?). Kanskje han ikke liker klubber som splasher ut megesummer?

Endret av Teipball
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tkk?

 

Eg har faktisk googlet....

 

Tor Kristian Karlsen. Vært speider i flere klubber, blant andre Watford, Leverkusen og Zenit. Var sportsdirektør i Monaco og sto etter hva jeg har skjønt bak kjøpet av blant andre Lucas Ocampos for 16 millioner euro. Et stort talent fra Argentina som var linka til mange store europeiske klubber.

Lenke til kommentar

Bryr meg generelt sett ikke hva spanjakkene gjør i fotballverdenen, men det er alltid vanvittig morsomt når Real Madrid og Ronaldo taper en finale. Enda herligere blir det når sistnevnte får direkte rødt for å sparke etter en spiller (som for øvrig filmer som den fitta han er).

 

TIlskuertall Bradford - Swansea: 82,500

Tilskuertall Real M - Atl. Madrid: 80,000 (VG)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...