Gå til innhold

Fotballpub'en - prat om fotball, fotball og fotball!


Alastor

Anbefalte innlegg

Hva vil du vite?

Poenget mitt er veldig enkelt. Det er flere mennesker utpå banen som kan bestemme hva de skal gjøre. Det er 10 andre som kan være med på fairplay reglen. Itillegg har du trenere på benken som også kan si og gjøre noe med det. Men ingen gjør noenting for å rette opp i feilen som gjøres av Brasils dummeste person. Så ja, jeg dømmer klubben når ingen av de andre er interessert i å gjøre noe med det. De hever seg ikke over akkurat som et godt eksempel. Men jeg er fra Norge og har bitt vant med at fair play er viktig. Synd det ikke følges opp like godt over alt.

 

Greia er at det virker ikke som at du skjønner at det bare skal 1 person til for å ødelegge. Etter scoringen virket det som at flere Shaktar-spillere ønsket at danskene skulle score, men så velger 1 spiller å ta ballen. Ja Shaktar-spillerne og lederne burde ha håndtert det anerledes, men det hjelper lite at alle klubben ønsker fair play når den andre halvparten ikke ønsker det.

 

Hva jeg vil vite? Du skriver "bare viser hvor stor møkkaklubb Shaktar er", Har de vist dette før? Er de kjent for å være usportslige i andre situasjoner? Du får det til å virke som at klubben er en gjenganger i usportslige situasjoner, noe denne hendelsen i går viser enda klarere.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så umåtelig imponert jeg er av Borussia Dortmund. Kampene imot Real Madrid er blant di mest underholdende jeg har sett i år, samt potensialet i laget (selv uten kagawa som var veldig sentral ifjor) er himmelhøyt! 1-4 imot Ajax på bortebane er heller ikke noe å skimte av! Har griselyst på å investere i en Götze- eller Reuss-drakt, dog frykter jeg at en av dem ender opp i en klubb jeg sterkt misliker snart. Vil ikke gjøre samme tabbe som med Torres-drakten :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...