Gå til innhold

Fotballpub'en - prat om fotball, fotball og fotball!


Alastor

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er sånn stemningen på stadionen skal være! Ser du bort fra volden og opptøyene så er Tyskland, Italia og Skottland (aka. Celtic vs. Rangers) perfekte eksempler på stadionkultur. Finnes ikke noe bedre enn å se en kamp hvor det er så mange bannere at du nesten ikke ser supporterne!

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Fra andre steder: "I can't attest to the accuracy of this but a commenter on fio.it said that, as he went to sit down, Ljajic told Rossi that he was glad his mother had passed away."

 

Om dette stemmer er det kanskje ikke så rart at Rossi reagerer som han gjør.

Lenke til kommentar

Det vi ihvertfall vet er at Delio Rossi ikke er typen til som overreagerer, han tar det meste innover seg. Til tross for at han har trent Lazio så oser han av ren skjær positivitet, jeg er ikke av den oppfatning at han er i stand til å gjøre en slik handling uberettiget. Uansett; det er ufattelig mange problemer i Fiorentina om dagen, sett bort i fra det spillemessige (som er opplest og vedtatt), Cerci, Ljaijc, Monte og Vargas har alle hatt sine problmer med både oppførsel og attitude denne sesongen.

 

Jeg håper Fiorentina selger ett par av de sentrale spillerne sine og ser i en annen retning, i sommer må det virkelig endres, en halv-tolv løsning i år som i fjor holder ikke...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...