Gå til innhold

Hva er det skumleste spillet du har spilt til PC?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
AVP2 garantert.........

AVP klarte/turte jeg iallefall gjennomføre........men marines på AVP2 er utelukket for tia.....er rett og slett for skremmende........ :oops:

Jo, men AvP2 er ikke skummelt andre gangen du spiller gjennom - monstrene er jo skripta i stykker.

 

AvP (1) er uforutsigbart. Det er viktig for skrekken.

Lenke til kommentar

Maniac Masion i gode gamle dager... Med 4 fine CGA-farger var det hjertebank hver gang raringene kom ned fra loftet for å hente mat i kjøleskapet eller når nurse Edna kommer og putter deg i dungeon'en.. Tror ikke det hadde vært så skummelt i dag, nei :wink:

Lenke til kommentar

Har ikke spilt så mange spill, men aliens vs predator er til nå det skumleste. Det er det eneste spillet jeg faktisk syns er skummelt. Første gangen alien kom hoppende så skvatt jeg så jævli at jeg reiv av meg headsettet og brølte av skrekk. *Nei jeg er ikke p-u-s-s-y til vanlig :wink: *. Kjærringa lurte på det hadde rabla for meg. :lol:

Lenke til kommentar
Alien Versus Predator 2.

 

Slo av lyset og spilte på natta, utrolig bra spill ! Var riktig nok når jeg spilte som marine da, ikke de andre.

 

Som oerhört sa over, hvis du synes 2'ern var skumme prøv AVP1, førsteklasses skrekkspill ;) (er forsåvidt også like skummelt for marine i multiplayer i motsetning til 2ern)

Lenke til kommentar

Nå har jeg ikk spilt noen av de spillene folk her betegner som "skremmende", men spilte et spill hos en kamerat da jeg var åtte eller noe (ja, spillet var nesten nytt da jeg spilte det, noe som betyr at jeg er ganske ung). Hvilket det var er jeg ikke sikker på. Men tror det var et av Quake- eller Doom-spillene. Husker bare da jeg sto og kikket inn i en lang korridor hvor det blinket grønt lys, og at jeg kunne høre skrik av mennesker under torturering, og en mann uten hode sittende i en stol.

Lenke til kommentar

Jeg er 31 ok, men skvatt noe helt forj. da jeg f.eks løp rett i armene på en Grim Reaper i Neocron, og da vi var et team på kanskje 5 som bare skulle jakte noen av dem, så endte det med et party på minst 20 reapers og diverse andre ildsprutende beist, så vi så nesten ikke noe p.g.a. all ilden en times tid. Men gøy var det, om enn ganske skremmende når vi ble omringet :D

 

Ellers skremmer gjerne små dyr vannet av meg i forskjellige spill. Det begynte med HL og de krabbene, som nevnt tidligere. Og har fortsatt med f.eks. spiders, ormer og diverse annen f-skap som er utrolig mye farligere enn man først tror..

 

Eks:

 

Newbie: "åh se den søte furby skapningen" (leets i AO)

Leet: I roxxor joo! *glefs* (haha disse skapningene sier slike ting faktisk!)

Newbie: Mamma!! (løper for livet)

 

haha :D for de som har spilt litt er det alltid morsomt å se på når noen tror små skapninger er ufarlige.

Lenke til kommentar

Vel, spilte AvP2 hos en kamerat en gang, skulle gå hjem etterpå, det var mmørk og kalt, kan ikke si jeg var særlig høy i hatten da. :cry:

 

men har egentlig ikke hadde noe særlig utbytte av å spille skrekk spill, sover dårlig etterpå :cry: holder megmest til koselige lige spill, sånn som josefine pg gjengen

:woot:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...