Gå til innhold

Erfaringer med dreads i salong (to spesielle)


Anbefalte innlegg

Hai!

 

Har fått den fantastiske idé at jeg vil ha dreads. Jeg har to alternativer; so far so good:

 

- Lage selv

- Få noen som kan det til å lage (aka i dreads-salong)

 

Er noen klare fordeler og ulemper med hver, men saken er nå den at jeg har lyst på litt lengre enn 10 cm lange dreads, så da må jeg vel tømme lommeboka for extensions i tillegg og det har jeg ikke tenkt til å sette på selv på pc-stolen.

 

Har sett litt rundt omkring etter forskjellige salonger som spesialiserer seg på dreads, og fant to fine i Oslo-området: Studio dreads i Oslo, og Studio Africa. Leser litt rundt på forumet, begge blir anbefalt, men er det noen erfaringer ute og går, med noen av dem?

 

Ringte til Studio dreads, og sendte mail til Studio Africa angående pris. Studio dreads skal ha ca 4 høvdinger for extensions og dreads, Studio Africa tar 3500.

 

And last but not least, ser dreads-extensions presentabelt ut? Ser her at det er et ganske markant skille mellom håret "hennes" og extensions, muligens at dette er fordi håret er vått?

 

Ble mye spørsmål det her, men nå er det altså mye penger og hele hodet mitt som står på spill! :)

 

Setter stor pris på svar!

 

- henrik

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Selger de extensions også? Finnes vel en del nettbutikker som selger extensions, har hørt om et par ihvertfall, men hvordan ser det ut? Titta på Dreadheadhq tidligere, men problemet er altså at jeg ikke har så langt hår, tror jeg ville fått en slags mislykka dreads-afro hvis jeg tok det uten noe "ekstra".

Endret av mrhenrik
Lenke til kommentar
Selger de extensions også? Finnes vel en del nettbutikker som selger extensions, har hørt om et par ihvertfall, men hvordan ser det ut? Titta på Dreadheadhq tidligere, men problemet er altså at jeg ikke har så langt hår, tror jeg ville fått en slags mislykka dreads-afro hvis jeg tok det uten noe "ekstra".

Ok. Ville ikke gått for noe extensions personlig, så har ikke gjort noe bakgrunnssøk på det

Lenke til kommentar

henrik henrik henrik!

 

det du må gjøre her er å sjekke ut bildene av arbeid de ulike salongene har gjort. sjekk at bildene faktisk er tatt i salongen og gjør deg sikker på at det er personen som har gjort arbeidet på bildene som faktisk skal gjøre ditt hår også

deretter må du sjekke om disse salongene faktisk tilbyr det de sier og om de har bilder av det. så vidt jeg kan se etter et besøk på bloggene til begge salongene har Studio Dreads i Oslo et utall antall bilder av folk de har laget dreads extensions og de sier de er de eneste i oslo som faktisk utfører dette.

hvis du sjekker ut bloggen til studio afrika er det ikke et eneste bilde av dreads extensions! så om du drar dit vil du mest sannsynlig fungere som prøvekanin...

 

avslutningsvis: det er svært viktig å forhøre seg om hva slags hår de ulike salongene bruker. Human hair er kostbart, men det eneste som fungerer til dreads extensions, det er faktisk ideellt til dreads extensions. på studio dreads i oslo bruker de kun human hair til sine dreads extensions. jeg vil også advare mot salonger som sier de bruker human hair, men egentlig bruker syntetisk. slik sparer de penger (en pakke syntetisk hår ligger på 10 kr i innkjøpspris), men kundens dreads detter ut etter en liten stund. angående pris får du altså ofte det du betaler for! sørg for å se at de bruker human hair

 

sjekk fakta henrik, de ligger rett foran øynene dine. lykke til med valget av salong!;)

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

henrik henrik henrik!

 

 

 

"Mizz scandalouz" eller Åse fra studio dreads. Studio dreads er jo så talentløse og ukreative at de har plagiert Studio africa på abslolutt alt, konsept, logo, navn , interiør, klipt og limt fra nettsidene til studio africa og forsøkt å kamuflere det hele som deres eget. I tilleg lyver de på seg 12 års erfaring, nice. Studio africa legger ut noe på nettsidene sine en dag par dager senere dukker det eksakt samme opp på studio dreads sine nettsider lattiz. Og så de fantastiske prisene da, hvem er det betaler 6000,- 7000,- for dreads/dreads extensions i cash money?

 

 

Kreative sjeler

Lenke til kommentar

Studio Dreads i Oslo - dreads med garanti! Med en av nettets største samlinger av før- og etterbilder av dreads. Vi lever og ånder dreads og folk er villige til å betale for kvalitet og kunnskap, ikke bare få kastet en halv kilo voks i håret og bli kastet ut av salongen intetanende om hva som venter dem. Endelig en salong som har tatt dreads seriøst! Vi har hentet inspirasjon og varer i ulike butikker i blant annet Ecuador, Peru og hovedsteder i Europa

 

Studio Dreads i Oslo - Fryktet av konkurrentene, elsket av landets dread heads!

 

http://dreadsioslo.no/

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...