Gå til innhold

Sims 3 på nye macbook


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Kjæresten min ynskjar seg ein macbook. Ho vil ha den billigast mogleg, einaste krav er at den skal greie Sims 3 når det kjem ut.

 

Ho har tre alternativ:

 

1: Kjøpe førre generasjons macbook, den enklaste modellen til 6500kr av ein venn. Plusset er at ho slepper å "kjøpe" alle programma ho treng.

 

2: Få ein venn som skal til USA til å kjøpe ein (kva for ein). Minuset er at den ikkje er norsk(?).

 

3: Kjøpe den enklaste macbook modellen av den nye generasjonen, i Noreg. Vil denne greie Sims 3? Eller må ho ha macbook pro (ny)?

 

 

Blei nesten meir om macbook generelt enn Sims 3 :p

 

 

Takkar for hjelp.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Trur det blir den enklaste modellen frå den nye generasjonen. Kjøpt frå USA for 8500kr. Lett å bytte om til norsk tastaturinnstilling?

 

Kva med garanti og sånn når den er kjøpt frå utlandet?

Når du kjøper fra USA så får du verken norsk garanti eller norsk reklamasjonsrett. Så jeg ville uten tvil kjøpt den fra Norge istedet.

Lenke til kommentar

Ja, det er jo litt dumt det er med garanti og reklamasjon. Kan ikkje Apple i Noreg gjere noko som helst dersom eg kjem inn med ein amerikansk macbook? Eg meiner, dei må då i alle fall reparere den mot betaling?

 

Enklaste macbook (ny generasjon)

USA: 8500kr

Noreg: 11000kr

 

Ein kan jo spare 2500kr. Ei kan vel få ein del service for det?

Blei eit vanskeleg val dette...

Lenke til kommentar

Den billigste aluminium Macbooken (den nye) vil dra Sims 3 ganske fint tenker jeg, dette er bare en hypotese da det ikke er publisert noen konkrete systemkrav fra EA sin side.

 

For all del, kjøp i Norge. Du får med 14 dagers angrerett, 5 års reklamasjonsrett, norsk tastatur.

Men om å kjøpe fra USA er det eneste alternativ, så må du kjøpe Apple Care (med mindre du vil gamble), som koster mellom 1000-2000 (?), som kan tilsvare 5 års reklamasjonsrett. Den eneste biten Apple Care har som ikke reklamasjonsretten har så er det telefonsupport og at de henter datamaskinen hos deg (som faktisk ikke er noe å skryte av, det tar uker/måneder avhengig av hvor du bor).

 

Gå for den nye billigste Macbooken, som jeg nevnte før. Om du har råd, så ville jeg kjøpt den billigste Macbook Pro, eller ny Macbook med 2,4Ghz C2D.

 

EDIT: Om du ikke er stinn av gryn, vent noen måneder. Jeg vedder underbuksa mi på at Macbooken(e) kommer til å rase i pris. Det er ofte alltid slik hos Apple.

Endret av AsbjørnH
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...