Gå til innhold

Hva tror du kommer til å bli størst? LBP eller Fable2?


akristina92

Anbefalte innlegg

Heisann! Har diskutert med en venn av meg hvilken tittel som kommer til å bli størst: LittleBigPlanet eller Fable 2.

 

Personlig holder jeg en stor knapp på LittleBigPlanet! Målgruppen til spillet er jo hver og en! Man starter ut med en nesten helt "blank" Sackboy. Man kan få den til å se tøff ut, eller kanskje søt! Dessuten tipper jeg utviklerene har laget klær og denslags nok til at han passer inn i alle kulturer. Gameplayet er jo latterlig enkelt, og med de rette banene kan det bli latterlig vanskelig. Noe for en hver smak! Det kommer sikkert til å bli tonnevis av "mini-games" også (fjerde bane i betaen). Om man ikke liker å spille kan man lage ting. Store, kompliserte baner, et hus, en person, et dyr, en bil, en kalkulator, nesten hva som helst! :D

 

Fable 2 på den andre siden er jeg sikker på kommer til å bli gøy, men målgruppen vil bli mye mindre. Typisk vestlig kultur, slåssing, middelalder/fantasy-setting og så videre.

 

Der var mine argument, kanskje noen andre ser saken på en annen måte! Del dine meninger! :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fable lovte gull og grønne skoger og selv om det leverte var det forgyllet gull og en plast tre skog. Morsomt spill men langt fra like fritt som lovet. Fable 2 lover vel mer eller mindre det samme som de lovte med Fable, så tiden får vise om de leverer.

 

Jeg holder en knapp på LbP av den enkle grunn at du har en enormt stor frihet å lage ditt eget lille "sekkedyr" i hans egen lille verden. Spesielt og interesangt spill. God grunn for å kjøpe seg PS3.

Lenke til kommentar

Tipper Fable 2 vil selge bedre de første måndene, mens LBP vil ha mye lenger levetid, og selge til mange i lang tid fremover. :)

 

Hvis ikke det skjer, så er det fordi Lionhead gjør en tabbe ved å lansere Fable 2, samtidig som Fallout 3. Veldig mange Western RPG-elskere vil nok gå for Fallout, foran Fable.

Ville vært bedre å lansert senere.

Endret av KongRudi
Lenke til kommentar

Er nok enig i at Fable 2 kommer til å selge mest i begynnelsen, mens LBP vil selge mer totalt, men over lengre tid, om folket legger merke til spillet.

Har egentlig aldri hørt noen snakke om LBP utenom på internett da, men det er kanskje jeg er for gammel til å henge emd folk som snakker så utrolig mye om spill.

Lenke til kommentar
Hvorfor sammenligne epler og pærer? Disse spillene har da ingenting med hverandre, og blir ikke gitt ut på samme plattform i dag.

Hvis en selger flest kopier blir det som å si din 110-meter hekk vant over min 10-mils langrenn.

 

 

Jeg er klar over dette, men det er en liten diskusjon jeg og en venn har hatt en stund. Han har en 360, jeg har en PS3. Fable 2 er den neste store Xbox 360-ekslusiven, og LBP er den neste store PS3-ekslusiven. Jeg har svært store forventninger til begge spillene, men jeg tror uten tvil at LBP vil bli størst!

Lenke til kommentar

Uten å ta stilling til hvilket spill som "er best", tror jeg at LBP vil selge mest. Ikke minst på grunn av at dette spillet blir markedsført mye heftigere enn Fable 2. Sackboy er jo blitt den nye maskoten til PS3 og Sony gjør veldig mye for at denne karen skal bli like stor som Mario (om det skjer er en annen sak). LBP ser også ut til å være et av de mest hypede spillene siden Halo 3. Og i følge anmeldelsene så ser det ut til at det innfrir, noe vi ikke vet om Fable 2.

 

Innholdsmessig henvender Fable seg til mer hardcore spillere, mens LBP ser ut til å ha appell til alle grupper; fra casuals til hardcore.

 

Det eneste som taler til Fable 2s fordel er at det er solgt flere Xbox360 enn PS3 og har et større marked. Kommmer Fable 2 til PC etterhvert også? Uansett kommer neppe alle Xbox360-eiere til å kjøpe Fable 2, se forrige avsnitt.

 

Knaskje Fable 2 leder salgsmessig de første ukene pga ivrige hardcore fans, men LBP vil nok fort ta over.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-uVTr2vDm

Er det spillet som selger flest koper som blir "størst"?

Hadde det vært cod4 og cod5 dere skulle sammenligne, hadde jeg forstått. Men fable 2 er ikke så veeldig kjent synes nå jeg.

Jeg regner såklart med at alle som har ps3 kjøper det, ettersom det

er et av de største exclusivene de har i år.

Det samme om gears of war 2 til xbox 360.

 

Men tiden vil vise, veldig veldig mange kjøper jo ikke 360-spill

lengre, laster de bare fra nett. Så synes det blir litt feil

å sammenligne disse to spillene.

Men det er jo bare slik jeg ser det.

Lenke til kommentar

Tipper at LBP selger mest, ikke nødvendigvis på grunn av at det er et bedre spill, men jeg tror de fleste PS3 eiere kommer til å kjøpe LBP. Spillet har fått mye positiv oppmerksomhet, og jeg tror PS3 eiere vil kjøpe inn dette, ikke bare for at det er et godt spill, men også for å støtte rundt konsollen sin og videre utvikling på den.

 

Tror X360 eiere kan ha blitt litt bortskjemte med tanke på spill og eksklusiver, så terskelen er kanskje litt høyere for at de kjøper Fable.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...