Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva finner kvinnene her attraktivt hos menn?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Et enkelt spørsmål; Hva er det dere finner attraktivt hos gutter/menn?

Fint om dere tar med deres egen alder i posten.

 

Attraktivt er menn som har en veltrent kropp og som ikke gir seg før de får det de vil ha. Mao selvsikker, pågående, sjarmerende, usjenert og kunnskapsrik.

Er så lei av alt det presset det er på kvinner for tiden om å være sterke og kunne fikse biler og ditt og datt. Jeg er en feminin kvinne og ønsker en mann som gjør "mannfolk" arbeid på dagen og kn***er meg himmelsk om kvelden.

 

Helena, 30 år :)

 

Hmm... Er det ikke en fare for at pågående menn virker "needy" da? Men faen, hvis jeg finner en dame som tar seg av middag og gulvvask, skal jeg faen med fikse hva faen hun vil dagen lang (og bli med på all slags kveldsaktiviteter, såklart).

Lenke til kommentar

Fire innlegg som bryter med en eller flere av følgende retningslinjer er blitt slettet:

 

#4: Hold dere til temaet i tråden. Ønsker du å diskutere en bestemt sak som ikke er direkte relatert til tråden, oppretter du en egen tråd i korrekt kategori. Privat småprat skal skje andre steder.

Hvorvidt en bruker måtte anse en annen bruker som pen er i dette tilfellet off-topic (og i høyeste grad ikke direkte relatert til tråden). Dette gjelder uavhengig av hvor vidt de respektive brukerne er kjærester/kjenner hverandre "IRL" (in real life).

 

#10: Blant andre ting regnes f. eks tre eller flere like tråder/innlegg som uønsket innhold (heretter referert til som "spam"), og kan føre til advarsler eller midlertidig/permanent utestengelse. Brukere som deltar i slike tråder kan straffes på lik linje med trådstarter. Ulovlig bumping er heller ikke tillatt og kan bli straffet på samme måte som spam. Korte, unødvendige innlegg kun egnet til å øke brukerens antall poster regnes som spam, og kan straffes deretter. Det samme gjelder unødvendig/overdrevet bruk av smiles, eller innlegg som ikke inneholder annet enn smiley's.

Et av innleggene kunne skryte på seg rundt seks smileysr på rad, av forskjellige typer. Om det ikke kan sies å være unødvendig bruk av smileys vet ikke jeg.

 

Dette er ikke "Den nye forumkafeen". Vi befinner oss heller ikke i Off-topic-delen av forumet. Ei heller kategorien "Sosialt". Om brukere ønsker å utbrodere sin aksept over andre, bekjente brukeres skjønnhet, er de velkommen til å gjøre dette i en egen tråd, eller bedre, over PM. Aller best er det å gjøre det over messenger eller andre former for privat kommunikasjon. Man skal hvertfall ikke kapre i utgangspunktet gode tråder for å gjøre det.

 

Snorre ;)

Endret av Snorre
Lenke til kommentar
In this thread: Gutter som innser at det fins jenter liker stikk motsatt av det de trodde, og latterliggjør nevnte jenter for å skjule sin egen usikkerhet.

det finnes en jente for alle der ute, om ikke her i norge så finnes det i et annet land. norge er ikke annet en en stor forstadsby på verdenbasis.

Not my point.

Lenke til kommentar
emogutter = nei.

 

Eh... det der ser jo ut som den største emo-fjompen jeg noen gang har sett...

 

Dessuten er en fasinasjon med døden ganske emo. Dødskvad anyone? :p

 

Kaller du Hoest for emo? :wow:

 

Var vel litt fleipete. Men syns hele goth-looken og emo er omtrent likestil, så synes det var litt morsomt det du sa om emo-gutter ;)

Endret av Aurvan
Lenke til kommentar
emogutter = nei.

 

Eh... det der ser jo ut som den største emo-fjompen jeg noen gang har sett...

 

Dessuten er en fasinasjon med døden ganske emo. Dødskvad anyone? :p

 

Kaller du Hoest for emo? :wow:

 

Var vel litt fleipete. Men syns hele goth-looken og emo er omtrent likestil, så synes det var litt morsomt det du sa om emo-gutter ;)

 

Goth og emo er helt forskjellig fra metalhead looken, så hvorfor ikke utvide synet litt før du uttaler deg om stilene ? ^^

Endret av Ghraag
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...