Gå til innhold

Den allmektige achievement-tråden!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hengte meg omsider på en 66 pala jeg fant som gjorde den. Finner ikke flere quests i Terokkar, så slet litt. Mulig det kanskje er noen items som dropper som er sånn "This item begins a quest". Men uansett, var ganske tom for quests ettersom dungeon quests ikke teller

 

Har igjen 3 quests i Nagrand og, som er litt kjedelig. Har gjort alt i Gardar, den Consortium plassen, Sun(something)post og Throne of Elements. Eneste jeg har igjen er Greatmother-questene som nå tar meg inn i en auchenai-dugneon. Men den dungeonen er så kjedelig at ingen blir med

 

Han gjøken som sitter inne i "armory" noe i nagrand da? Eller demon hunteren? Han gir jo en drøss quester etter du har gjort noen quester med ham.

Endret av likferd
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Jeg og søskenbarnet mitt fant ut at vi ville prøve på "That Takes Class" achievementet på 49 twinksa våre.

Vi forstod raskt at vi ikke kom til å møte noen i BGs siden Death Knights starter på level 55, så eneste alternativet vårt var å finne et uheldig offer i world PvP.

 

Først gikk turen til Stranglethorn Vale (med den obligatoriske turen innom Nesingwary) og videre til Stormwind. Forventningene var store da vi så murene til Stormwind tårne opp mot himmelen i horisonten, men skuffelsen ble desto større da vi kom fram og så ikke annet enn level ?? vakter utenfor byen.

Stormwind - en livlig metropol? pøh! Litt skuffet vendte vi mountene våre tilbake mot Stranglethorn da vi fant ut at vi skulle til Ironforge og prøve lykken.

 

Sent på kvelden/natta som det var, var ikke logikken å finne i tankene våre. så istedet for å ri tilbake til STV og fly til Badlands, bestemte vi oss for å ri gjennom Burning Steppes, Searing Gorge, Badlands for så å komme til Dun Morogh. Med skumle, blodrøde level 57+ mobs på alle sider av veien ble dette fort

en spennende tur i Blizzards frie natur.

 

Omsider ankom vi "Gates of Ironforge", eller det vil si vi kom ikke fullt så nærme grunnet noen uvanlig hissige vakter. Vi døde oss vei oppover "innkjørselen" til Ironforge og fant med pumpende hjerte en level 80 Death Knight som drev og duellerte utenfor Ironforge, - men han hadde 30000 HP.

 

Hvordan vi skulle få PvP tagget denne Death Knighten ante vi ikke, men at han skulle dø var vi ikke i tvil om. Søskenbarnet mitt hentet derfra sin level 80 Death Knight fra Orgrimmar til Ironforge på rekordtid og fikk tagget DK-en. Litt senere var tidligere nevnte DK nede på 150 HP og jeg resset rett ved han og fyrte av noen raske piler.

Han hadde 15 HP igjen da vaktene gikk berserk på meg. Tough Luck :s

 

Etter et par forsøk forstod vi at med så rabiate vakter rundt oss, og så mange, gikk ikke dette:

WoWScrnShot_011109_031714.jpg

 

Da vi fant ut at det ikke gikk tok vi HS til Shatt og gikk til Hellfire for å finne oss en level 58-61 Death Knight.

Første meide vi ned en 58 Priest, deretter en 61 Hunter før vi endelig fant det vi var ute etter: En level 58 Death Knight.

Søskenbarnet mitt stunlocket han og jeg fyrte av som best jeg kunne. Innen stunlock var over, var han nede på 20% HP og seieren var reell!

WoWScrnShot_011109_130737.jpg

Lenke til kommentar

*mine innlegg*

 

I natt har jeg gjort 5 achievements hittil, men har likevel ikke mer enn 1830 points. Synes likevel det er jævlig allright med achievements, og jeg kan bli sittende i time etter time etter time for å gå gjennom gammelt content.

 

I natt startet jeg med Scholomance ("måtte" ta nøkkel-questene først), så gikk jeg videre til Maraudon og drepte Princess. Derifra gikk turen til Dire Maul East for å skaffe nøkkel, før jeg dro i North for så å avslutte med Dire Maul West. Jeg tror jeg brukte to timer eller noe, siden jeg stort sett alltid hoppet over DM tidligere. Klarte deretter å forville meg inn i LBRS, og tenkte at siden jeg var der kunne jeg skaffe meg UBRS-nøkkelen - og den sitter jeg på gryphon tilbake til BRS for å skaffe meg nå. I mellomtiden har jeg også fått gjort A simple Re-Quest (5 dailies på 5 dager...)

 

Kjenner kroppen begynner å bli litt sliten nå, men sånn er det bare =D

Lenke til kommentar
Chef Nazrm når 3.0.8 kommer \o/ Beste tittelen!

 

post-93235-1231936803_thumb.jpg

Håper du har 450 cooking også siden fish feast krever så høy skill, ifølge wowhead kommentarene.

 

Dessuten vil jeg tro det er enkelt å drepe Northrend rares hvis en er realm first lvl 80 og dermed sannysynligvis har vært alene i enkelte zones. Da kan en spamme en target macro mens en quester/grinder og dermed finne de uten konkurranse.

Lenke til kommentar

For meg så vil nok The Loremaster alltid være den achievementen jeg har gjort, som det er lagt ned mest arebeid ved. Karakteren jeg har gjort dette med hadde den 16.10.08 kun achievement for 500 quests done. Har nå igjen bare 200 daily quests så er jeg ferdig med hele quest delen.

 

Dem to siste ukene har vært et helvete for å si det mildt. Det har gått med til å få meg fra 690 quests done til 730 i Kalimdor. Det er mange quester der som ikke teller for achievement, og jeg måtte innom MC quester, og T0,5 quester for å få det til.

Endelig er det over :)

 

http://bildr.no/view/326530

Endret av Ashvan
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...