Gå til innhold

Festmat på 1960-tallet


Virke

Anbefalte innlegg

Det har seg slik at jeg har fått tildelt en oppgave i skolesammenheng og jeg finner ikke en shiit om "festmat på 1960-tallet" noen steder + at det er utenfor min aldersrekkevidde.

 

Jeg setter virkelig pris på om noen kan nevne noe festmat fra 1960-tallet og til og med skrive noe om det.

 

På forhånd takk.

 

~KeeX

Endret av KeeX
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Stek var veldig vanlig, spesielt av svin. Her i trøndelag var sodden også en populær rett. På høsten var vel vilt eller lam the big thing. Sommeren var mer fisk og spesielt laks. Julen var jo selvsagt klassikerene: Ribbe, lutfisk, pinnekjøtt ol.

 

Det var ikke så annerledes da som det er nå, bare tenk på tradisjoner.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...