Virke Skrevet 16. oktober 2008 Del Skrevet 16. oktober 2008 (endret) Det har seg slik at jeg har fått tildelt en oppgave i skolesammenheng og jeg finner ikke en shiit om "festmat på 1960-tallet" noen steder + at det er utenfor min aldersrekkevidde. Jeg setter virkelig pris på om noen kan nevne noe festmat fra 1960-tallet og til og med skrive noe om det. På forhånd takk. ~KeeX Endret 16. oktober 2008 av KeeX Lenke til kommentar
Sodd Ball Skrevet 16. oktober 2008 Del Skrevet 16. oktober 2008 Stek var veldig vanlig, spesielt av svin. Her i trøndelag var sodden også en populær rett. På høsten var vel vilt eller lam the big thing. Sommeren var mer fisk og spesielt laks. Julen var jo selvsagt klassikerene: Ribbe, lutfisk, pinnekjøtt ol. Det var ikke så annerledes da som det er nå, bare tenk på tradisjoner. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå