Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

får en bsod "driver_irq_not_less_or_equal"


Anbefalte innlegg

Hello:

Pc'n min har fått en artig BSOD for tida som seier "driver_irq_not_less_or_equal" som eg ikkje blir kvitt. Har søkt på google og prøvd alt som dei folka rundt om kring anbefalte å gjere, men det berre fortsette.

 

Den kom for alvor når eg satte inn en ny samsung-disk på 750gig (og dermed brukte eg alle sata-portane på hk), når eg kopierte fra en seagate til samsung. Den kom til tilfeldige tider under kopiering/flytting mellom dei to diskane. Eg formaterte windows-disken, men problemet var der endå, i litt mindre skala. Enten så kjem den brått, som rett etter oppstart eller plutselig menst pc'n e på (skjeldent), eller menst eg kopiera eller jobba på både seagaten og samsungen. Den kjem dessuten ofte når eg starta css av en eller anna merkelig grunn. har prøvd å skifte plass på ram-brikkene, samt starte med berre ei, men det ser ikkje ut til å hjelpe. har og fjerna sidevekslingsfil-funksjonen, men det hjalp heller ikkje.

 

Eg har stort sett klart å fjerne bsods sjøl, men dinna må eg knele for. Håpa det er noken der ute som kan hjelpe en stakkar i nød :)

Endret av olz
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takker for svar! :)

 

@kamuflasjelampe: naai, du kødda me meg no? xD

 

har no installert vista på en anna partisjon, og det ser ut til at bsodden er fraværande her, men er der fortsatt på XP-installasjonen. kan starte css her, men ikkje på xp.

 

har både oppdatert og resetta biosen, det kom seg endå litt meir, men kjem fortsatt med css og til tilfeldige tider på xp-installasjonen.

 

Ram er utelukka, alt greit virka det som.

 

Skal no legge inn xp på nytt og sjekke om eg fortsatt får bsodden. men keep the tips comming :D

Endret av olz
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...