Mr. A Skrevet 3. februar 2010 Del Skrevet 3. februar 2010 takk for hurtig svar. ser ut som en rar måte å gjøre det på. Ser ut som om det kommer til å bli skvist pasta utfor kanten på cpuen. Lenke til kommentar
Nizzen Skrevet 3. februar 2010 Forfatter Del Skrevet 3. februar 2010 takk for hurtig svar. ser ut som en rar måte å gjøre det på. Ser ut som om det kommer til å bli skvist pasta utfor kanten på cpuen. Les at det skal en tynn strek, ikkje en tjukk pølsestrek Lenke til kommentar
Mydog Skrevet 3. februar 2010 Del Skrevet 3. februar 2010 takk for hurtig svar. ser ut som en rar måte å gjøre det på. Ser ut som om det kommer til å bli skvist pasta utfor kanten på cpuen. Les at det skal en tynn strek, ikkje en tjukk pølsestrek Hva tror du er best på Gulftown Nizzen, ser at jeg har 5-10 grader forskjell på kjernene idle og opptill 12 under load. Lenke til kommentar
Mr. A Skrevet 3. februar 2010 Del Skrevet 3. februar 2010 takk for hurtig svar. ser ut som en rar måte å gjøre det på. Ser ut som om det kommer til å bli skvist pasta utfor kanten på cpuen. Les at det skal en tynn strek, ikkje en tjukk pølsestrek skjønte jo det, men den så litt risikabel ut, men de vet vel best. Lenke til kommentar
Theo343 Skrevet 3. februar 2010 Del Skrevet 3. februar 2010 Jeg bruker også den metoden og har ennå ikke opplevd at det har blitt "skvist" noe utover kanten. Streken skal være slank og ikke fra kant til kant, som du ser. Lenke til kommentar
bad__ip Skrevet 3. februar 2010 Del Skrevet 3. februar 2010 *mine innlegg* i7 920 er bestilt, litt kjipt, men orker ikke vente på 930 ellernoe, da får jeg bare oppgradere til sommer'n igjen ;P Lenke til kommentar
Nizzen Skrevet 3. februar 2010 Forfatter Del Skrevet 3. februar 2010 takk for hurtig svar. ser ut som en rar måte å gjøre det på. Ser ut som om det kommer til å bli skvist pasta utfor kanten på cpuen. Les at det skal en tynn strek, ikkje en tjukk pølsestrek Hva tror du er best på Gulftown Nizzen, ser at jeg har 5-10 grader forskjell på kjernene idle og opptill 12 under load. Hvordan ligger kjernene på gulftown? Har faktisk ikkje sjekket dette. Jeg har vel fra 5-7 grader forsjell på min w3520 her, så ikkje så farlig ville jeg tro. Lenke til kommentar
Mydog Skrevet 3. februar 2010 Del Skrevet 3. februar 2010 takk for hurtig svar. ser ut som en rar måte å gjøre det på. Ser ut som om det kommer til å bli skvist pasta utfor kanten på cpuen. Les at det skal en tynn strek, ikkje en tjukk pølsestrek Hva tror du er best på Gulftown Nizzen, ser at jeg har 5-10 grader forskjell på kjernene idle og opptill 12 under load. Hvordan ligger kjernene på gulftown? Har faktisk ikkje sjekket dette. Jeg har vel fra 5-7 grader forsjell på min w3520 her, så ikkje så farlig ville jeg tro. Det er ikke noe jeg bryr meg om nå men det kan jo være det hjelper litt å legge på pastaen på en annen måte. Lenke til kommentar
Theo343 Skrevet 3. februar 2010 Del Skrevet 3. februar 2010 (endret) Jeg har fått bedre temperatur både på C2D Quad, i7 920 og W3520 med nevnte metode. I tillegg snur jeg kjøleren slik at den blåser luften opp kontra mot bakenden, da heatpipsene jobber bedre med den monteringen i et towercase. Nå har jeg også exhaust vifter i toppen så jeg får ingen ansamling av varm luft i toppen. Endret 3. februar 2010 av Theo343 Lenke til kommentar
wim Skrevet 3. februar 2010 Del Skrevet 3. februar 2010 Jeg har startet å smøre ut ett tynt og gjevnt lag med pekefingeren med en plastikkpose over hånda, fungerer ganske bra for meg, føler det blir bedre fordelt, man får dekket hele flata og man kan kontrollere hvor mye man har på lettere enn ved bruk av pølsemetoden Lenke til kommentar
Theo343 Skrevet 3. februar 2010 Del Skrevet 3. februar 2010 (endret) Jeg tipper du får massevis av små luftbobler i pasten med den metoden, som jo igjen er årsak til dårligere kjøling. Dette er også årsaken til at man anbefaler å la kjøleren klemme den utover ved plan-korrekt montering. Endret 3. februar 2010 av Theo343 Lenke til kommentar
Nizzen Skrevet 3. februar 2010 Forfatter Del Skrevet 3. februar 2010 Det viktigste er at man selv er fornøyd Lenke til kommentar
Andrull Skrevet 4. februar 2010 Del Skrevet 4. februar 2010 Hehe, kloke ord fra Nizzen. Lenke til kommentar
Theo343 Skrevet 4. februar 2010 Del Skrevet 4. februar 2010 Slik er det nå med alt, men her er man ofte ute etter å lære noe nytt . Lenke til kommentar
Crazymech Skrevet 4. februar 2010 Del Skrevet 4. februar 2010 http://indigo-xtreme.com/ Blir nok å prøve denne etterhvert, så slipper eg alt styret med å presse pasta. Review. Lenke til kommentar
Cortinarius rubellus Skrevet 4. februar 2010 Del Skrevet 4. februar 2010 Har selv smurt utover, brukt kort, presset bare kjølern nedpå. Og det som gir meg best temp er og legge et tynt lag selv:) Lenke til kommentar
SilentNET Skrevet 4. februar 2010 Del Skrevet 4. februar 2010 http://indigo-xtreme.com/ Blir nok å prøve denne etterhvert, så slipper eg alt styret med å presse pasta. Review. Vet du om denne er tilgjengelig i noen norske butikker? eventuelt hvor kjøper du fra? Lenke til kommentar
Cortinarius rubellus Skrevet 4. februar 2010 Del Skrevet 4. februar 2010 http://www.performance-pcs.com/catalog/ind...oducts_id=26226 Der har du 1366 varianten:) Lenke til kommentar
SilentNET Skrevet 4. februar 2010 Del Skrevet 4. februar 2010 (endret) http://www.performance-pcs.com/catalog/ind...oducts_id=26226 Der har du 1366 varianten:) Bestilt Skal bli morsomt å se effekten. Bruker AS5 nå, buu! 194,- ink frakt er ikke ille. Det koster jo fort like mye eller mer i norske nettbutikker om man bestiller en tube med "vanlig" pasta, frakt inkludert. Endret 4. februar 2010 av SilentNET Lenke til kommentar
Theo343 Skrevet 4. februar 2010 Del Skrevet 4. februar 2010 (endret) Har selv smurt utover, brukt kort, presset bare kjølern nedpå.Og det som gir meg best temp er og legge et tynt lag selv:) Det er gamle-metoden ja, men det er dokumentert at selv dette gir mikrobobler i pasten. Men som nizzen sier, do as you please Jeg fikk 3 ganger bedre temp med anbefalt AS metode for C2D Quad og Ci7. Man må også ta innkjøringstiden til pasten samt den nødvendige varm/kald vekslingen for riktig "herding" i betraktning når man noterer hva som gir bedre og dårligere temp. Men i det store og hele er dette småtteri og for de spesielt interesserte. Endret 4. februar 2010 av Theo343 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå