Gå til innhold

Erfaringer med nettbutikker?


Anbefalte innlegg

Hei alle sammen. Har vært endel inne på disse sidene og tittet, men har ikke registrert meg før nå. Meget gode sider. Jeg skal til å kjøpe meg et digitalt kamera. Det står mellom ixus v3, ixus 400 ellers casio cv-r4. Hva anbefaler dere?? Men så til hovedspørsmålet: Er det noen som har dårlige erfaringer med noen butikker? Har hørt at telebutikken visstnok ikke skal være blant de mest seriøse... noen som vet noe som de vil dele med meg?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

heisan du det om nettbutikker osv syns eg du bør sjekke her

http://www.hardware.no/webshoper/

når det gjelder valg av digital kamera vil eg anbefale

http://pris.akam.no/vis_kategori.php?kateg...i=digitalkamera

der finner du linker og tester osv,leste flere tester det lærer du mye av og til slutt så finner du kanskje noe du likker lykke til :)

har akurat vært i gjenom det "rote" der og det er veldig mange og velge på,men det viktigaste er så mye penger du vil gi får eit digital kamera og husk og kjøpe mine kort og batteri :)

kjøpt sjølv

canon a 70 =3200

256minne = 800

batteri = 200 (4 aa skal ha flere :)

"bæreveske" 250 kr (greit og ha den i når man skal på tur)

sum = 4450 kr

poenget mit er att du må ikke bare tenkt "max 3000" det er mye som kommer i tilleg ofte følger det med 16mb minne kort og det holder lisom ikkje....ja ja lykke til :) koselig og se att flere reg`er seg

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte nylig kamera fra www.xd.no

Bestillte kameraet på torsdag - hadde det på lørdag.

Måtte også bestille ekstra minnekort. Det tok 2 dager. Siden jeg ikke har hatt noen problemer med kameraet har jeg heller ikke hatt behov for service enda, men leverings tiden er det ingen ting å si på. Har gode priser også.

Lenke til kommentar

Prisen stemmer den men den har nå gått litt opp inn til butikkene nå pga. kronekursen så derfor stiger den litt. Jeg forhandler selv alt innen foto og data så det er bare å ta kontakt for dagens pris. Jeg har ikke noe på lager men kjøper inn på bestillinger, så da tar det noen få dager ekstra.. Ixus400 er utsolgt og kommer ikke inn igjen før midten av Mai.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...