Gå til innhold

Snustråden v6.(VIKTIG: Regler og anmeldelser i førstepost)


Deadringer

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Det har du helt rett i. Og vet du hvorfor?

I tillegg kommer folk med så mye sprøyt de legger fram som fakta, noe som er forferdelig provoserende(ihvertfall for meg, som har lagt ganske mange timer arbeid i denne tråden). Slenger vi på skryt om tyveri og annet tull er denne tråden fullstendig tåpelig. Om det var opp til meg, ville denne tråden blitt stengt og ingen ny snustråd opprettet før brukerne her inne hadde vokst opp litt. Problemet er jo at det hele tiden er en ny strøm av barn som ville tøffe seg i en tråd som dette.

 

Jeg holder meg til sterk produktene.

At snusen har mye nikotin har null og niks med hvor mye den renner.

 

Med ferdigheter kan general også være lenge under leppa uten å renne.

Nja, general porsjon renner uansett. Den er fuktig og ekkel sånn sett, men general løs derimot er veldig god snus.

Lenke til kommentar

Hm, nå har jeg verken snus eller penger. Det er heller ikke alltid like lett å få taki noen av delene når man ikke er myndig.

Snus er egentlig litt slit hvis du er en gutt på 15 og ikke har noe fast inntekt, som meg. Men likevel bruker jeg det meste av pengene jeg har på snus, og merkelig nok har jeg snus som regel alltid.

Nå har også negern på kiosken slutta å selge til meg... Eller, jeg får kjøpt, men jeg må ut med 100 spenn, og det gidder jeg ikke.

 

Mission: Get money > get snus >take a snus > chill :ph34r:

Lenke til kommentar
mulig det har blitt besvart før, men orker ikke lese igjennom hele tråden...er det mer nikotin i de som sies å være sterk og ekstra sterk eller er det bare mer koksalt som gjør at den føles sterkere? (svir litt mer)

F.eks General ekstra sterk har dobbelt så mye nikotin som vanlig snus ala general porsjon, ettan porsjon, osv. Så ja, det er mer nikotin i de, ikke kun salt.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...