Gå til innhold

Snustråden v6.(VIKTIG: Regler og anmeldelser i førstepost)


Deadringer

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

snuser general løs atm, er veldig trøtt og syns at jeg burde slutte og snuse.

kjøpe en boks for 70 spenn, stappe 40 priser i overleppa, ha dem en times tid, spytte ut. har smakt bedre ting ja.... avhengig? jepp! hvor lenge har jeg snust sier du? snart 3 år tenker jeg? skal jeg slutte etter denne boksen? ...neppe....

 

faen, alt man bruker penger på i denn verdenen...

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+8723

Artig hvordan jeg var skruf frelst det første året jeg snuste. Har gått helt over til general porsjon og løs nå, føler at generalen har mer smak, og at den ikke er så tørr og hard ( Porsjon spesielt). Smaken til general er så mye bedre også.

Lenke til kommentar
dersom du slutter og snuse i noen dager ocularis, vil nok nikotinbehovet melde seg :p med tanke på at det er det som er avhengighetsskapende i snusen.

 

 

Nåja, har gått et par dager uten penger, og dermed uten snus til tider, og det eneste jeg savner er igrunnen noe under leppa. Når sant skal sies er jeg sannsynligvis avhengig av nikotin, men effekten uteblir uansett hvor lenge jeg går uten snus virker det som.

Lenke til kommentar

jeg får heller ingen direkte effekt av snus, så snuser vell mest for vanen og smaken, men er da avhengig fordiom. samme som din mor eller far som drikker kaffe, drikker vell pga koffeinen ikke pga smaken. hører jo på alle gamle folk, får det ikke kaffen sin, så blir det som grinete småjenter. Avhengigheten som er kjip, selv om du ikke får so voldsomme effekter, men har opplevd flere ganger og ta en sigarett og blitt så svimmel at jeg må bare sette meg ned :)

Lenke til kommentar

haha, husker når jeg prøvde min første snus, det svei i overleppa, og ble helt slapp og kvalm etter 2 på rad:P

 

Nå har jeg holdt på i ca ett halvt år, og får stadig vekk ganske bra effekt når jeg prøver stekere snuser enn den jeg vanlighvis bruker: Skruf Stark

Endret av pizzakongen
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...