Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

PS3 og internett


Anbefalte innlegg

Har lyst til å spille online på PS3, men de trådløse signalene når ikke opp til dere jeg har tven og ps3'en. Derfor har jeg gått til innkjøp av noe som heter Devolo. Dette er en greie som gjør at jeg kan stikke en internettkabel fra routeren og til en boks jeg har satt inn i stikkontakten. Det samme gjør jeg ved ps3'en og dermed skal internettsignalene "fly" oppå strømmen. Jeg får kontakt og får hentet IP, men når jeg skal sjekke internettforbindelsen får jeg opp feilmeldingen: "dns error 80710102".

 

Noen som vet hva jeg kan gjøre?

 

PS: Vil ikke flytte routeren, selv om det er en mulighet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

forsøk å koble pc'en din til der oppe om du har en bærbar pc.

 

hvis den kommer på nett, skyldes det noen innstillinger på ps3'en din.

hvis du ikke kommer på nett med pc'en heller, er det ikke kontakt med disse Devolo-boksene. Vil isåfall henvise deg til brukermanual for disse Devolo-boksene dine, for videre feilsøk.

 

 

Har litt kjennskap til de fra jobbsammenheng, og de kan i noen tilfeller være litt kranglete om de ikke kobles direkte i strømuttaket i veggen, eller hvis avstanden mellom de blir for lang.

Endret av Sikelik
Lenke til kommentar

Jeg koblet til en bærbar pc, og den klarte ikke å identifisere nettverket. Fikk bare begrenset tilkobling. Det er ikke noe spesielt lang avstand mellom stikkontaktene. Problemet med trådløst er at vi har garasje og over der er det betong, så signalene når ikke gjennom. Jeg får ringe Devolo i morgen og spørre!

Lenke til kommentar

Ringte dem i dag å spurte hva som var feilen. Han spurte bare om opplagte ting som jeg har gjort, og konkluderte med at en av adapterne var ødelagte. Men jeg har to andre typer av samme merke, og prøvde det samme, men det funket ikke.

 

Forresten: Jeg mener at routeren/modemet (two in one) vårt er koblet vår stasjonære datamaskin. Må den ha noen programvarer installert for at dette skal fungere?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...