Gå til innhold

UnitedParty 2008 - Lan for oss i Nord-Trøndelag sjø!


Anbefalte innlegg

banner.jpg

 

UnitedParty 2008

Når: Fredag 31.Oktober til Søndag 2. November

Hvor: Studenten, Steinkjer

Deltakere: 100 stk.

 

Hva:

UnitedParty er et dataparty hvor man treffes og kobler datamaskinene sammen i et datanettverk(LAN, Local Area Network). Her har deltakerne mulighet til å delta i spillkonkurranser, kreative konkurranser samt andre morsomme aktiviteter.

 

UnitedParty mottar ikke verken statlig eller kommunal støtte. Arrangementet er hel-finansiert via deltakeravgiften og samarbeidspartnere fra lokalt og nasjonalt næringsliv. Vårt arrangement er et tilbud til ungdom i alle aldre, vårt mål er å opprette en arena for sosialt samvære og en plass for foreldre der de trygt kan sende sine håpefulle.

 

Underholdning og spilling

UnitedParty er ikke bare et LAN, men ett dataparty(event) vi legger vekt på underholdning og spilling. Vi vil arrangere konkurranser innen konsollspill/pc spill.

Blant annet har vi en førstepremie på 5000,- i Counter-Strike 1.6. Innen konsoll blir det Guitar Hero III, Mariokart, Halo m.m..

 

Når:

Årets UnitedParty blir fra fredag 31. Oktober 18:00 - søndag 2. November 12:00

 

Hvor:

Studentens Hus Steinkjer stiller igjen sitt lokale disponibelt til oss. Her vil det bli sovemuligheter samt kiosk for salg av mat og drikke.

 

 

John Freddy Jakobsen / [email protected]

www.theupp.net

41 00 61 86

Arrangør

UnitedParty 2008

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Alle som har planer om å forhåndsbetale biletten sin må melde seg på FØR 24.Oktober og forhåndsbetale før den tid.

Etter 24.Oktober er det ikke lenger mulighet for å forhåndsbetale biletten sin, dette er fordi at vi skal være sikre på

at alle som betaler er registrert i nettbanken minst 1 uke før lanet.

 

Alle som skal delta i Counter-Strike Compoen MÅ melde laget sitt på lanet før de melder seg selv på compoen. Frist for påmelding av Counter-Strike Compoen er den 24. Oktober! Dette er fordi vi vil ha ute Brackets og compoppsett FØR dere kommer på lanet slik at vi får i gang compoen fortest mulig.

 

Så for å oppsummere:

 

 

Vil du melde deg på og forhåndsbetale biletten din ?

Dette MÅ gjøres før 24.Oktober og vi må ha registert din innbetaling før 24.Oktober, merk at nettbank tar litt tid så er lurt å gjøre dette minst 3 dager før. Det vil si vi anbefaler at du betaler i nettbanken din 20 eller 21. Oktober.

 

Vil du delta i Counter-Strike Compoen ?

Da må alle spillerne på laget være påmeldt til UnitedParty, deretter kan du sende inn en påmelding til Counter-Strike Compoen. Spillere som har planer om

å delta i compoen og som melder seg på etter 24.Oktober får desverre ikke delta i compoen. Vi har valgt å gjøre det slik for å sikre kvaliteten på

compoen og for å forhinde forsinkelser under selve lanet. Dere trenger IKKE å forhåndsbetale biletten, men om dere ønsker å sitte sammen kan dette være lurt da plasser vil forsvinne fort. Vi minner også på at seteregistreringen er kun åpen for de som har forhåndsbetalt biletten sin.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...