Gå til innhold

Slettet de alt!?


Erawen

Anbefalte innlegg

Jeg fikk nylig tilbake den bærbare datamaskinen min etter å ha vært på verksted en god stund. Men nå ser jeg at alt som jeg hadde lagret på den er borte! Alle de viktige dokumentene fra 1 STS, er slettet, i tillegg til alle de andre programmmene mine/filer. De har rett og slett slettet alt sammen:O Er det noe som helst muslighet til å få tilbake det jeg har mistet? Begynner å bli helt desperat nå; trenger virkelig de dokumentene!:(

 

Har de jeg sendte pcen min forresten lov til å bare slette alt uten å si i fra/ta back-up? Jeg hadde garantert betalt dem hvis de hadde spurt, og det kostet.

 

Vet forresten at noe ligger ute på Fronter, men jeg regner med at de har slettet det. Eller er det slik at de lagrer dokumentene en god stund før de sletter?

 

Takk på forhånd. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg regner med at det er et operativsystem på den nå når du fikk den tilbake?

Isåfall er alle dataene dine blitt slettet, og det er en viss fare for at noe av det har blitt skrevet over da OS'et ble lagt inn på nytt.

Jeg ville bootet et live linux-system fra USB og deretter forsøkt å hente ut filene. Du er da selvfølgelig avhengig av litt kunnskap, og en disk til å lagre dataene på.

 

EDIT: og nei, dette er slettes ikke uvanlig. Kan godt være du har skrevet under på noe som sier at de når som helst kan slette skiten din til og med.

Endret av NorthWave
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...