Gå til innhold

FIFA 09: Den Gigantiske Tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Haha, gøyeste jeg har opplevd var den første kampen jeg spilte mot bror min, kommer i angrip og skyter, treffer Robinson på skotuppen, og balle fyker til værs...Tok ihvertfall 20 sekund før den kom ned xD

Spilte på Old Trafford, og Park Ji-Sung avsluttet på volley i boksen etter en corner. Ballen gikk i beinet på keeper og ut av stadion, nesten. Den ville landet på taket om taket var tak, men ballen gikk rett gjennom og ned på tilskuerne under.

 

Om Park hadde såpass med skuddstyrke i virkeligheten...

Lenke til kommentar

Jeg sliter vanvittig med å sette frispark på fifa, er det en hemmelig oppskrift?

Jeg har putta èn gang, og det var med ronaldo. Gikk gjennom muren, så den skifta retning, så i stanga før den gikk i ryggen på keeper og inn..

 

Føler det var mer flaks en pur klasse over bragden :whistle:

Endret av SpencerReid
Lenke til kommentar

Posta dette i den andre tråden, inne i spillforumet, men føler at det er større sjanse for å få svar her:

 

Hvor er det jeg kan laste ned patch til Xbox 360? Da snakker jeg ikke om League-oppdateringer, men den patchen som blant annet fikser squad numbers i Manager Mode. Har vært på marked place, men finner bare kommentatorer på forskjellige språk, demoer, videoer og slikt. Har nettopp fått meg Live for første gang, så er ikke så godt kjent.

Lenke til kommentar

Hvordan sender man en kjapp melding til den man spiller i mot egentlig? Det er noe jeg har lurt på lenge.

 

Eneste muligheten jeg ser er å invitere til privat chat, men dette tar en evighet å ordne. Har aldri fått en slik invitasjon godtatt heller så.

Har vært borti noen ganger at jeg har fått opp brukerprofilen til den andre når jeg trykte høyre joystick ®, slik at jeg kunne fått sendt melding, men jeg har ikke helt skjønt NÅR dette funker, for har ikke fått det til flere ganger.

Lenke til kommentar
Jeg scorer relativt ofte på frispark 16-24m fra mål, og tipset mitt er å prøve å skru ballen i krysset eller duppe den ved å ikke bruke L1 knappen som bare gir et tungt skudd.

 

Jeg bruker bare å holde inne L1, så blir det nesten mål hver gang, sikt, hold inne L1, nesten full kraft, MÅÅÅL! :p

Lenke til kommentar
Jeg scorer relativt ofte p? frispark 16-24m fra mål, og tipset mitt er ? pr?ve ? skru ballen i krysset eller duppe den ved ? ikke bruke L1 knappen som bare gir et tungt skudd.

 

Jeg bruker bare ? holde inne L1, s? blir det nesten mål hver gang, sikt, hold inne L1, nesten full kraft, MÅÅÅL! :p

Tipper det har mye med frispark taker og gj?re samr distanse. Zlatan for eksempel er jo bare god til ? kline til. Jeg mener fortsatt det er best ? skru ballen fra kort distanse, men scorer endel med L1 fra distanse samt L2 + L1.

Lenke til kommentar

Hvor lange kamper er det dere spiller?

 

Har prøvd å pløye igjennom noen sesonger på 4minutter, bare for å øve og komme meg igjennom hele serier og sånt, men opplever at mye av gleden ved kampen blir borte når de er så korte.

 

Men på den annen side, med lengre kamper så tar det jo ukesvis å fullføre en sesong om man har en jobb å bedrive på dagtid. Har man andre sysler på fritida også, så er det jo håpløst, hehe ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...