Haraldson Skrevet 23. oktober 2008 Del Skrevet 23. oktober 2008 Nå er vel ikke akkurat Fjordland sine kjøttkaker skikkelig grove, men. Lenke til kommentar
HaterDiskus Skrevet 24. oktober 2008 Del Skrevet 24. oktober 2008 Kaptein Sabeltann-brød med Banos. Lenke til kommentar
Sameboe Skrevet 24. oktober 2008 Del Skrevet 24. oktober 2008 (endret) Banos er digg Endret 24. oktober 2008 av cyclo Fjernet totalt un;dvendig quote Lenke til kommentar
Kongen av Lassa Skrevet 24. oktober 2008 Del Skrevet 24. oktober 2008 Hvis du trenger oppskrifter kan du jo kjøpe et par bøker, for eksempel disse. Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 24. oktober 2008 Del Skrevet 24. oktober 2008 Middagsretter i litt prioritert rekkefølge: Komle Fårikål Lutefisk Kjøttkaker Flesk i duppe Kaker og sånt: Svele (bare nordvestlendingene kan dette ordentlig, men da er det omtrent det beste som finnes) Jødekake Gome (æsj) Lenke til kommentar
HaterDiskus Skrevet 24. oktober 2008 Del Skrevet 24. oktober 2008 Jødekake? Er det noe som heter det? :!: Lenke til kommentar
Kiro Skrevet 24. oktober 2008 Del Skrevet 24. oktober 2008 Må bare si at Pinnekjøtt er det beste og det kan ikke nevnes for mye Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 24. oktober 2008 Del Skrevet 24. oktober 2008 Jødekake? Er det noe som heter det? :!: Jødekake er steingodt. Det er mulig det bare er vanlig på sørvestlandet hvor jeg kommer fra. Deigen er stort sett den samme som på kakemenn, kakene er runde med sukker på. Det sies at jødekakene tidligere var hule i midten fordi bakeren som oppfant dem fant ut at han kunne ta seg like godt betalt for dem som for andre kaker med samme omkrets. Tror det er sprøyt, men litt søtt er det, og kakene er skikkelig digge. http://no.wikipedia.org/wiki/J%C3%B8dekake Lenke til kommentar
HaterDiskus Skrevet 24. oktober 2008 Del Skrevet 24. oktober 2008 Så utrolig morsomt. Aldri hørt om det før. Slenger meg forresten på det med at pinnekjøtt er himmelsk. Lenke til kommentar
Barista Bob Skrevet 24. oktober 2008 Del Skrevet 24. oktober 2008 Nå er vel ikke akkurat Fjordland sine kjøttkaker skikkelig grove, men. Nei, de er ikke som bestemors, men ikke som svenske kjøttboller heller. Lenke til kommentar
KKake Skrevet 24. oktober 2008 Del Skrevet 24. oktober 2008 Om du virkelig skal lage en god norsk rett, lag pinnekjøtt noe av det beste som finnes Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå