Gå til innhold

Skitur til St. Anton


C@sh

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Noen kompiser og meg selv har tenkt oss til St. Anton på nyåret, nærmere bestemt 7-13 Februar. Flyturen er bestilt, og nå jakter vi et sted å bo. Vi er for øyeblikket 6 stykker, så det er det antallet vi tar utgangspunkt i.

 

Er det noen som har vært i St. Anton, og veit om hoteller/leiligheter som ikke koster skjorta, men som allikevel ligger relativt sentralt? Eventuelt om det er noen som vet om en nettside med god oversikt over utvalget..? Eller noen som kjenner noen som kjenner noen som har fortalt om et hotell som heter et-eller-annet ellernoe sånn. Mao: All info er interessant.

 

Alt av hjelp og informasjon mottas med et stort TAKK:) Vi leter mye selv, men tenkte at det kanskje var noen her inne som satt på info som er verdifull for oss.

 

Have a nice one

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...
Videoannonse
Annonse

var vel i St. Anton i fjor og det var veldig bra, om du vil ha tips til hoteller så er det bare å snappe opp STS katalogen eller lignende, der har de sine andbefalte hoteller. Ellers er et besøk på afterskien "Krazy Kangaroo" verdt et besøk, der er det hæla i take fra klokka 4 på ettermiddagen og utover i de sene timer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...