Gå til innhold

Mat tint på kjøkkenbenken?


anaconda

Anbefalte innlegg

Mamma har tint mat på kjøkkenbenken igjen. Ja, jeg har sagt hva jeg mener om dette. Jeg har lest om hvordan bakterier formerer seg når maten ligger i romtemperatur i mange timer. I dag er det fisk, som hun nå steiker i panna. Er det slik at bakteriene dør når maten stekes? Er den trygg å spise, eller bør jeg lage noe annet til middag?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-95147

Såfremt varmebehandlingen er grundig (kjernetemp. over 60 grader), går det fint an å spise det meste. Ville likevel anbefalt for mor at hun venner seg til å tine opp råvarene i kjøleskap.

 

:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...