Gå til innhold

Torsdagsklubben er tilbake:D


Anbefalte innlegg

Tok seg litt opp i dag fra forrige gang, men fortsatt kjedelige gjester :thumbdown: . Jan Thomas må være noe av det minst opplyste som går rundt på to ben. Han tok det likevel ikke så seriøst og lo av det. Jeg hadde kanskje blitt mer overrasket om han faktisk visste hvem statsministeren er? "Lille" Otto liker jeg. Et morsomt innslag. Men blir feil (som en over sa) at innslagene faktisk er det morsomste...

Endret av André.RS
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jøss. Er Torsdagsklubben tilbake!? :ohmy: Nå må jeg punge ut på sumo og se episodene tenker jeg. Har savna det lenge nå.

 

Velkommen etter, har pågått i 3 uker nå. Hvis du likte Torsdagsklubben før, så kan jeg bare advare deg med å si at dette er ikke som det engang var. Føler det er så mye manus ute og går nå, men for all del, god fornøyelse.

Lenke til kommentar
Fikk ikke med meg gårsdagens episode, vil den komme i reprise? Har lett gjennom både tv2.no/torsdagsklubben og diverse tv-guider uten hell...

 

Det finnes en mulighet - WebTV. Betaler du 39,- så får du en hel uke med TV2-Sumo. Om du synes 39,- er verdt for å se Torsdagsklubben så er det ikke noe å vente på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...