Paulex Skrevet 24. september 2008 Del Skrevet 24. september 2008 Tenkte å brygge igang litt fårikål i disse fårikål tidene. Hvor lenge kan den stå i kjøleskap etter den er laget? Har en her nå som har stått i rundt 4-5 dager, er så vansklig å si på lukten om den er god eller ikke siden det lukter fis uansett ^^ Beklager for ny topic men fant ikke noen passende steder å putte det. Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 24. september 2008 Del Skrevet 24. september 2008 Sleng den i fryseboksen... Lenke til kommentar
kjetilkl Skrevet 24. september 2008 Del Skrevet 24. september 2008 Fårikål holder seg sikkert en ukes tid i kjøleskap, er jo god gammel husmannskost med rester helt til det er tomt Men noe særlig mer enn det hadde jeg nok ikke risikert... Lenke til kommentar
Paulex Skrevet 24. september 2008 Forfatter Del Skrevet 24. september 2008 Hmm, turte ikke spise den når dama sa den lukta surkål og vi fant misstenklig hvite flekker i den. Selv om tja... Hadde jeg vært alene hadde jeg nok spist den Potetene som lå på toppen var grønne og klissete. Men de var det jo bar eå plukke av, men resten var ikke så fristende som det engang var :/ Lenke til kommentar
Sodd Ball Skrevet 25. september 2008 Del Skrevet 25. september 2008 Høres ut som du tok den rette avgjørelsen... Lenke til kommentar
toazty Skrevet 25. september 2008 Del Skrevet 25. september 2008 (endret) de hvite flekkene er nok bare fett fra lam som har stivnet, kan garanetere deg at den holder MINST 1 uke.. så lenge du ikke har brukt dårlige råvarer. ps : ser fortsatt ikke problemet med emne tittelen. Endret 26. september 2008 av toazty Lenke til kommentar
Haraldson Skrevet 25. september 2008 Del Skrevet 25. september 2008 Emnetittelen i denne tråden er lite beskrivende for trådens innhold og det er derfor ingen god emnetittel. Jo bedre og mer beskrivende emnetittelen er, jo lettere er det for andre å skjønne trådens innhold og det vil være lettere å treffe den riktige forumbrukeren med det rette svaret. Ber deg derfor om å endre emnetittel. Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler. Husk at en god emnetittel skal beskrive eller oppsummere hvilket problem du har - ikke at du har et problem. En god emnetittel skal heller ikke kun bestå av et produktnavn. Bruk -knappen i første post for å endre emnetittelen. (Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Ikke kommenter dette innlegget, men gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet..) Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 25. september 2008 Del Skrevet 25. september 2008 Innlegg som går på reaksjon på moderering er fjernet. Dette for å unngå at tilbakemeldinger blir spredd rundt på hele forumet, da det gjør det særdeles uoversiktlig for moderatorteamet og forumstyret å oppdage tilbakemeldingen. I tillegg er ikke moderering emnet for denne tråden. Er man uenig i moderering så kan man sende en pm til den aktuelle moderator. Eventuelt moderatoren eller klag moderator inn for forumstyret på e-post [email protected]. Da vil en administrator behandle saken og gi deg en tilbakemelding. Tilbkameldinger som går på det generelle (eksempelvis retningslinjer) kan gjøres i Tilbakemeldinger om forumet. Vi oppfordrer alle til å komme med innspill og tilbakemeldinger, men det må gjøres på riktig måte. Bevisst forsøk på å undergrave en moderators autoritet vil bli slått hardt ned på og brukere frarådes sterkt å gjøre det. Vi håper dere viser forståelse for dette. Dette innlegget skal ikke kommenteres, da det er off-topic. Reaksjon på moderering gjøres eventuelt på pm. Tilbakemelding av generell karakter kan gjøres i Tilbakemeldinger om forumet Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 30. september 2008 Del Skrevet 30. september 2008 Grønne og klissete poteter på toppen? Høres ille ut. Fårikål holder seg noen dager om det står kaldt, og er best dagen etter, når du varmer det opp igjen. Jeg ville nok ha vært skeptisk etter et par-tre oppvarminger, men du kan jo kjøle ned hovedburken og øse over i mindre kjøreld etterhvert som magen skriker etter mer. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå