Gå til innhold

Nokia 5800 XpressMusic (Nokia Tube)


Anbefalte innlegg

Er det slik at GPS ikke virker dersom jeg ikke lar den bruke nettverksdata?? Jeg sier nei når den spør om den kan koble seg opp ved oppstart, men da får jeg ikke noe kontakt.

Tror det er slik at når du bruker nettverksdata sender den data til de nærmeste mobilmastene slik at de raskere finner ut hvor den er i verden. Første gang jeg skulle bruke gps så la jeg den i vinduet og lot den ligge en stund, tok vel 5-10 min før den fikk kontakt. Dette varierer etter hvor gode gps signaler den får, kan også si at det går raskere andre gangen :)

Endret av Einar n
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Denne mobilen kom i posten i går:D Men ha noen spørsmål.

 

1. Når jeg skal intallere programer på min 5800 så står det sertifikat utgått. Har googlet litt og fant ut at jeg måtte skru datoen tilbake, men det funket ikke. Hva skal jeg gjøre?

 

2. Har skjønt det slik at jeg ikke kan bruke GPS'en uten og være tilkoblet nettet, i såfall hvordan gjører jeg det. Finnes det andre GPS programer til den som ikke trenger og være koblet opp mot nettet.

 

3. Jeg finner ingen stoppe klokke, hvor er det. Eventuelt finnes det et godt program til det.

Lenke til kommentar

akle:

 

Datoen må vel stille til den perioden sertifikatet er gyldig, ikke bare tilbake til en tilfeldig dato, selv om det kan virke.

 

GPS virker nesten på samme måte som en radio, du tar kun imot signaler, så det koster deg ingenting, med mindre du har A-GPS aktivert, da bruker du også mobilnettets basestasjoner til og finne ut hvor du befinner deg, men det koster ikke all verden og bruke A-GPS.

 

Kart legges også inn via Map Loader som Ratleto nevner over, det og laste ned kart over 3G kan koste deg noen kroner, spesielt om du er utenlands :)

Endret av Dain Bramaged
Lenke til kommentar

Skrev for noen dager siden at jeg også hadde fått litt problemer med at batteriet plutselig begynte å lade seg fort ut, uten at jeg brukte telefonen på noen ny måte. Etter at detet hadde skjedd to ladinger på rad forsøkte jeg å slå av telefonen og starte den på nytt. Etter dette er batteriet tilbake i normal gjenge igjen.

Lenke til kommentar

Fikk feil på Nokia Maps på telefonen.

Men klarer ikke å finne en versjon som er tilpasset touch for å få det reinsallert. Hva kan ha skjedd? Finner det hverken på nokia.no eller nokia.com.

 

Edit:

 

Fannt ut av det nå, Nokia Maps lå på minnekortet som fulgte med, satte i ett annet minnekort og vips fungerte det da ikke lengre.

men vet ennå ikke hvor jeg kan finne Maps til touch telefonen på nettet.

Endret av Stig-Arne
Lenke til kommentar
akle:

 

Datoen må vel stille til den perioden sertifikatet er gyldig, ikke bare tilbake til en tilfeldig dato, selv om det kan virke.

 

får ikke det til og funke, det står enten "sertifikat utgått" eller "sertifikat enda ikke gyldig eller utløpt, Datoinstillingene for telefonen kan også være feil."

 

Bruker derre opera mini eller mobile?

Lenke til kommentar

Hei

 

På filbehandling -- telefonminne, har jeg noen filer jeg ikke aner hva er;

 

HXMDengine_3_2.cfg

hxthumbnail_archieve.txt

HXTNEngine_3_2.cfg

MdfPluginArchieve.txt

plugin_archieve.txt

R1_Mobile_4_0.cfg

 

Noen som har peil på hva det er? Vurderer å slette disse filene om det er trygt.

Endret av NiwT
Lenke til kommentar

Telefonen klikket bare plutselig igår! Skjermen reagerte ikke på noe, å det var umulig å slå den av/bruke tastelås osv. Da den ikke reagerte på noe tok jeg ut batteriet for å restarte den. Men når jeg slår på telefonen nå kommer den ikke lengre enn til Nokia logoen i oppstarten. Der henger den seg fast, og det hender ingenting.

 

Noen som vet hva jeg kan gjøre med dette? Finnes det en hars reset enn kan bruke uten å måtte gå inn på selve menyen å velge reset?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...