Gå til innhold

Dette plagget må da DU vite hvor jeg kan få tak i?


khvm

Anbefalte innlegg

Heisann.

 

 

Jeg er på utkikk etter en ullgenser av den lange typen. Den likner mer på en slags "ull-slåbrokk" og har noe mønster på. Den finnes vel i hvit og svart eller brun og svart? Den er å se på en hel rekke ungdommer/yngre menn på vestkanten. Har vært på utkikk etter dette plagget lenge, men finner det liksom ikke?

 

Noen som kan hjelpe?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Emnetittelen i denne tråden er lite beskrivende for trådens innhold og det er derfor ingen god emnetittel. Jo bedre og mer beskrivende emnetittelen er, jo lettere er det for andre å skjønne trådens innhold og det vil være lettere å treffe den riktige forumbrukeren med det rette svaret. Ber deg derfor om å endre emnetittel. Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Husk at en god emnetittel skal beskrive eller oppsummere hvilket problem du har - ikke at du har et problem. En god emnetittel skal heller ikke kun bestå av et produktnavn.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Ikke kommenter dette innlegget, men p_report.gif gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet..)

Lenke til kommentar

Jeg har slettet to off-topic poster. Fra nå av holder man seg til topic.

 

Og når man oppdager brudd på retningslinjene trykker man på p_report.gif knappen. Man svarer ikke i tråden. Tilsvar på off-topic poster enten det er direkte svar, beskjed om at man har rapportert posten, eller annet tullball er like off-topic som posten man svarer på og man vil kunne vente seg samme reaksjoner som posteren av den originale off-topic posten. Moralen er: Å holde seg til topic er en smart ide.

 

(Som vanlig kommenteres ikke denne posten, særlig siden svar på denne posten også vil være off-topic, og som sagt skal man holde seg til topic fra nå av, send evt. en PM)

Endret av cyclo
Lenke til kommentar
Er det elger på den, elns?

 

Ja, det kan stemme ja! Vet du hvilket merke det er snakk om her?

 

Bertoni hadde det i fjor, og de har sikkert en i år også. Jeg kan riktignok ikke huske om det var mye mønster på den.

 

Hmmm, Bertoni? Er ikke helt sikker på om det stemmer altså, men jeg skal ta en tur innom og titte.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...