Gå til innhold

Filmer andre sier er bra, men du aner ikke hvorfor


€uropa

Anbefalte innlegg

Hvem har blitt stemplet for hva? Tviler på Bacon mente noe vondt da han skrev skrullinger, hvis det er det du sikter til.

Og tro meg, på det forumet her finner du flere som setter pris på Michael Bay enn Bergman, for å si det sånn. Personlig har jeg ingenting imot "enkle filmer", men Death Proof er sovemedisin.

 

Edit: Leif, må lære meg å se på tastatur/skjerm når jeg poster ting.

Endret av Bob_3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Her er et par eksempler:

 

Shining er den beste skrekkfilmen ever laget. Bra det finnes forskjellige meninger.

 

Ellers må du gjerne synes filmen er dårlig, selvfølgelig.

 

Ikke helt sikker på hva du reagerer på, Bear^. Ellers har jeg jo vært uenig med deg angående kunstnerisk frihet, men har aldri antydet noe ang. din filmsmak. Vet om en del som ikke liker The Shining, og det er helt legitimt i mine øyne.

Endret av athorb
Lenke til kommentar
Ja det kan være at du pirker mye. Det er faktisk ganske mange som liker Death Proof, mye mulig at dere her inne på filmforumet ikke liker death proof, men så igjen, dere har en forkjærlighet for ekstreme kultfilmer og 2001 a space odyssey.

 

Greit nok at det var noen teite karakterer i filmen, og at det ikke er den mest intelligente underholdningen der ute, men etter som jeg kan huske så fikk denne filmen et allright terningkast fra VG og gratis filmblad på kinoen var heller ikke missfornøyd med denne flicken, samme går for lokal avisene i Tromsø, og noen amatørmessige filmanmeldere rundt om i landet. Så det er nok ikke bare meg om min ''skrullete'' vennegjeng som liker denne altså.

 

Aldri begå den feilen om at "vi" på filmforumet er en sammenhengende kladd som mener det samme, ser de samme filmene og kommer til de samme konklusjonene. Det eneste som putter oss i samme bås er at vi liker å se film og vi liker å preike om film etterpå.

 

Og jeg har aldri sagt noe på at det ikke finnes folk som liker Death Proof, at filmen ikke fikk allrighte terningkast i noen aviser eller at du har en skrullete vennegjeng. Jeg bare påpeker at denne tråden skal omhandle filmer som så og si universielt regnes som veldig gode filmer, og at Death Proof ikke er en slik film.

Endret av DoktorBacon
Lenke til kommentar

Scarface.

Jeg trodde det var en seriøs film, men det var jo bare tull.

(NB! Kan legge til at jeg bare har sett den en gang, så det er mulig at jeg hadde skiftet mening om jeg så den en gang til.)

 

Husker også at jeg sovnet under Raging bull, og minnes at jeg synes den var fryktelig kjedelig før jeg dro til drømmeland.

(Samme NB som over.)

 

Får vel kanskje gi disse filmene en ny sjanse ved en senere anledning.

 

 

Får også legge til den første Pirates of the Caribbean, men den får ingen ny sjanse. Det var jo en drittfilm uansett hvordan man vrir og vender på det.

Endret av okjatakk
Lenke til kommentar

Tror nok de fleste påstår (nå, i 2008) at SW I-III er bedre og flottere. Kan ikke si meg enig

De yngre synes også de er bedre på effekter osv også. Hvertfall av de jeg kjenner er jeg ganske alene om å like de gamle SW'ene best.

 

"Sucky lightsaber på Obi i IV da, lol"

 

Men ja, de harde real SW-fansa står nok ved IV-VI.

Endret av CypheroN
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...