Gå til innhold

Hva er ditt yndlingsband?


zpug

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Whitesnake, er på det nivået at eg kan alle sangane deiras, David Coverdale er sjefen han altså.

 

Hørt litt på Bruce springsteen i det siste. Han er bra asså.

Er bare så sykt mye kul mussik i verden.

 

Iron Maiden!

 

Har hørt litt på de før, men etter å ha smugtittet gjennom gjerdet på valle hovin i sommer har jeg blitt en stor fan. Så og si alt er perfekt med de; stemmen til Bruce, riffene til Adrian, Dave og Janick, trommingen til Nicko, og ikke minst Steve Harris.

 

Er faktisk ganske bra det der. Eg trodde det var sånn sinnsykt brøle satanist band p.g.a teikningane dei har.

Men det var feil.

Liker særlig låta Wasted Years og Run to the hills.

Endret av Purplesnake
Lenke til kommentar

Nå så liker jeg ikke bare en, men flere! Liker nesten bare rock og jeg har kort hår, og er ikke emo. Jeg liker Linkin Park(Skjønner ikke hvorfor så mange hater dem), Kiss, AC/DC, Iron Maiden, og Guns N Roses

 

Favoritt sanger fra bandene. In The End, Faint, I was made for loving you, Black Diamond, Thunderstruck, Can i play with madness, Knocking On Heaven's Door og Sweet Child O Mine .

Lenke til kommentar

Jeg har gått mye fram og tilbake opp gjennom årene. Startet å høre på hiphop/rap(eminem, 50 cent osv) i 5. klasse, deretter punk rock (green day, sum 41 osv osv) i 8. klasse, death metal og generell tyngre metal (Slipknot, Killswitch Engage, In Flames osv osv) i 9.klasse, før jeg for 2 1/2 år siden (10.klasse) begynte å høre på Progressiv rock/metal, en interesse som har vart ut og ikke forsvinner. De bandene jeg hører mest på er; Dream Theater, Liquid Tension Experiment, Symphony X, Circus Maximus, Neal Morse, G3, Satriani, Vai, John Petrucci, Opeth og litt Pantera.

 

Dream Theater er uten tvil mitt favorittband. De er store inspirasjonskilder når det kommer til teknisk avanserte sanger (noe som de er velkjent for - å være det mest tekniske bandet), og som førte til at jeg ble så god jeg er på gitar i dag. I tillegg forbauser de meg alltid, og hver sang imponerer meg mer og mer her gang jeg spiller dem av. De pleier også å skifte stilart på ulike plater, slik at musikken alltid er veldig variert, men visse teknikker og ferdigheter er beholdt. Låtene de skriver er også gode samt. at musikken kan tilpasses en hver anledning (enten du trener, sitter på bussen, driver med langtrekkelig skolearbeid, er i et godt humør, er trist.. osv osv).

 

Long live Dream Theater!

 

(Skal btw. noen på Opeth konserten i Bergen neste år?) :)

Lenke til kommentar

Mitt favorittband er Pink Floyd. De har så mange fantastiske låter. Digger særlig den litt "rolige" tonen i Gilmour-styrte låter som Learning to Fly.

 

Vil også bruke denne tråden til å trekke frem min norske favoritt, Kari Bremnes. Flotte tekster, bra stemme og interessant musikk rundt vokalen gjør at hun troner på topp.

Lenke til kommentar

For tiden har jeg hørt en del på siste plata til Slipknot, og blitt litt hekta. Ellers hører jeg på stort sett alle klassiske band fra 1970 - 2000, innenfor heavy metal og rock. F. eks Metallica, Iron Maiden, Whitesnake, Toto og så mange fler at jeg ikke gidder å ramse dem opp. Disse dager liker jeg musikken til CKY best, men jeg kan høre på alt fra blues til gubberock til country, bare jeg syns det er bra innenfor sin sjanger, og musikken tiltaler meg.

Endret av vanquish
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Dream Theater, Dream Theater og Dream Theater

For meg finnes det virkelig ikke bedre musikk. Alt er rett og slett perfekt i mine øyne. Herlig spilling og gode tekster/melodier, passer meg utrolig godt.

Ble kjent med Dream Theater igjennom Mike Portnoys sideprojects, rettere sagt LTE som en nabo ville lære meg en del fra når det kom til trommer. Han kjøpte den Mike Portnoydvdn til meg i 2000 eller hva det var, og var nok til å få meg hekta på denne Mike Portnoy. Mike er virkelig noe for seg selv, Veldig imponerende og kreative, men dette gjelder jo også så klart resten av gruppa^^. Liker stemmen til LaBrie meget godt også

Perfekt Progressive :love:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...