Gå til innhold

Pamparius Pizza tråden


TurboHolte

Anbefalte innlegg

Bestill dobbel bunn, ellers blir pizzaen altfor liten. Blir ikke særlig mett av det heller, men det hjelper.

 

Er litt vanskelig å sammenligne Pamparius og Peppes, fordi de er veldige forskjellige pizzaer, uavhengig av hva man velger. Førstnevnte er som en herlig snack, og prisen gjør at man kan handle der ofte (om man bor i nærheten).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Bestill dobbel bunn, ellers blir pizzaen altfor liten. Blir ikke særlig mett av det heller, men det hjelper.

 

Er litt vanskelig å sammenligne Pamparius og Peppes, fordi de er veldige forskjellige pizzaer, uavhengig av hva man velger. Førstnevnte er som en herlig snack, og prisen gjør at man kan handle der ofte (om man bor i nærheten).

Dobbel bunn koster 20 kr mer.

Er ikke å annbefale, med mindre du vil ha mere å spise til en rimelig penge ;)

Selv kjøper jeg så og si alltid med vanelig bunn :)

Endret av TurboHolte
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Herre.....pizza er ikke akkurat kvantefysikk. Hvem som helst med en smule erfaring fra debet/kredit kan sette opp en pizzasjappe. ...spør de som jobber der om de har noen spesielle kvalifikasjoner innenfor pizza-faget. Samme med kebab og burger-greia. HELT tilfeldig om råvarene de bruker er brukbare. Det handler om å legge ting på ting i en bestemt rekkefølge. Det kan alle klare. Alle.

Lenke til kommentar
Herre.....pizza er ikke akkurat kvantefysikk. Hvem som helst med en smule erfaring fra debet/kredit kan sette opp en pizzasjappe. ...spør de som jobber der om de har noen spesielle kvalifikasjoner innenfor pizza-faget. Samme med kebab og burger-greia. HELT tilfeldig om råvarene de bruker er brukbare. Det handler om å legge ting på ting i en bestemt rekkefølge. Det kan alle klare. Alle.

Dummeste jeg har hørt.. Vedder på at ingen her ikke kan lage halvparten så god pizza som goaz :hrm:

Lenke til kommentar

Tøv. Don't believe the hype!

 

Hva er pizza? Deig med saus og div toppings og ost. Hvor vanskelig er det å fleske sammen en brukbar pizza? Tror du virkelig denne Goaz står og lager deigen, sausen, toppingen, osten etc etc selv, eller forholder seg til noen hellige oppskrifter?

 

Har forståelse for at folk lar seg rive med av bakgrunn/C-kjendis-eiere etc, men det er altså ingen bragd å lage god pizza. Tror faktisk man kunne ha lurt en del kunder med å servere to identiske pizzaer, den ene "lagd" av Goaz, og den andre av en random deigslenger. Fjortisene ville selvsagt ha utropt Pamparius og Goaz' til den beste nettopp pga hypen.

 

Eksempel: Peppe's har begynt å selge "Peppes-ingredienser" på div matvarebutikker, til stive priser fordi de tror folk er teite. Sjekk hva de selger! "peppes Orginale Pizzasaus?" "peppes originale skinke?" "peppe's spesialdeig?"

 

Om det i det hele tatt er noe spesielt, handler det muligens om overvekt av ett spesielt krydder, ikke vanskelig å identifisere for folk med maks ståkarakter ihussstell fra ungdomsskolen eller hva det heter nå om dagen.

 

ah..there's a sucker born every minute.

Lenke til kommentar
Har forståelse for at folk lar seg rive med av bakgrunn/C-kjendis-eiere etc, men det er altså ingen bragd å lage god pizza. Tror faktisk man kunne ha lurt en del kunder med å servere to identiske pizzaer, den ene "lagd" av Goaz, og den andre av en random deigslenger. Fjortisene ville selvsagt ha utropt Pamparius og Goaz' til den beste nettopp pga hypen.

ah..there's a sucker born every minute.

 

Og deigen var et eksempel. Hvor mye av den "fantastiske" smaken er i pizzabunnen?

Lenke til kommentar
Har forståelse for at folk lar seg rive med av bakgrunn/C-kjendis-eiere etc, men det er altså ingen bragd å lage god pizza. Tror faktisk man kunne ha lurt en del kunder med å servere to identiske pizzaer, den ene "lagd" av Goaz, og den andre av en random deigslenger. Fjortisene ville selvsagt ha utropt Pamparius og Goaz' til den beste nettopp pga hypen.

ah..there's a sucker born every minute.

 

Og deigen var et eksempel. Hvor mye av den "fantastiske" smaken er i pizzabunnen?

Pizza bunnen er sinnsykt digg.

Vet ikke om han lager sausen selv, men han har vertfall masse i en stor bolle.

Goaz er forresten jævlig god til å lage pizza.

Har selv vert i Italia, Goaz sin pizza er fortsatt den beste jeg har smakt!

Lenke til kommentar

Jadda, smak og behag og alt det der. Poenget var at man kan selge hva som helst med litt oppfinnsomhet, riktig hype og en "kompis" deigslenger. Pizza er ingen vitenskap.

 

pamparius pizza er så vilt god! har ikke smakt noen bedre.

ingen over, ingen ved siden!

da vi hadde utvekslings med tyske elever, mente de at de fikk bedre pizza i tyskland til halve prisen, men jeg regner med at det bare er bullshit.

 

Ser du poenget?

 

Den beste pizzaen jeg noengang har smakt ble kjøpt i Warzawa, Polen, og jeg har lagd den selv mange ganger i ettertid.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Har smakt Pizza Hut på Gardermoen og i Paris, og det var virkelig ikke noe spesielt. Helt greit, absolutt ingenting i veien med det, men at ingenting skal være bedre enn det... vel. Tror ikke at det er så sinnssykt mye bedre i USA heller, siden jeg antar at det argumentet dukker opp snart.

Lenke til kommentar

Få pizzasjapper i Norge som har skjønt hvor viktig tomatsausen er, husker engang jeg ble anbefalt en sjappe som skulle ha en himmelsk pizza. Jeg bestillte en sterk variant og hva fikk jeg? Jo, en saus ødelagt med tabasco :confused:

 

Alle store kjeder har en veldig kjedelig saus, skal vel være noe som alle liker. Verre er det med calzone, ettersom den er lukket så skal sausen være litt kraftigere, kan ikke huske sist jeg smakte en som var god :no:

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Jeg og flere jeg kjenner har blitt syke etter å ha spist pizza fra Pamparius. Nå i ettertid kan jeg forstå hvorfor det, har møtt på pizzabakeren (han litt eldre) på butikken, på bensinstasjonen og på miljøstasjonen(søppelfyllinga) med pizza-deig på hendene.

 

Hadde tenkt meg en Calzone her om dagen, møtte på han eldre på Kiwi rett ved, og hendene hans var fulle av deig, gikk etter han tilbake til "shappa" for å kjøpe, men da jeg så han tok i deigen rett etter butikkturen UTEN håndvask ombestemte jeg meg og snudde tvert. Bestillte meg heller en pizza på Tårnåsen.

 

Har også lagt merke til at han behandler både penger og avfall i begge hender, uten å vaske seg. (legg merke til det neste gang du hvis du TØR å spise mat herfra!)

 

Det budre vært en selvfølge å tenke på hygienen når man jobber med mat!

 

Så Pamparius er over og ut for min del og for alle jeg kjenner.

Lenke til kommentar
Alltid litt skeptisk til helt nye brukere som kommer med diverse påstander... du eier vel ikke et pizzabakeri på Tårnåsen? :p

 

Skjønner hva du tenker, men Pizza'n på Tårnåsen er nærmest, neste blir vel Valentino på Greverud eller Marabella i Prinsdalen? og pizza ville jeg ha...... og nei jeg har ingen økonomiske eller andre interesser ei heller jobber jeg med mat!

Endret av e-post
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Alltid litt skeptisk til helt nye brukere som kommer med diverse påstander... du eier vel ikke et pizzabakeri på Tårnåsen? :p

 

Skjønner hva du tenker, men Pizza'n på Tårnåsen er nærmest, neste blir vel Valentino på Greverud eller Marabella i Prinsdalen? og pizza ville jeg ha...... og nei jeg har ingen økonomiske eller andre interesser ei heller jobber jeg med mat!

Jeg har spist der MANGE ganger uten å bli syk en gang, så jeg skjønner ikke helt hva du snakker om der.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...