LAUKzz Skrevet 19. september 2008 Del Skrevet 19. september 2008 (endret) her kan man diskutere løktyper, kombinasjoner og diverse erfaringer med løk Jeg personlig er så heldig å bli kalt løk av alle vennene mine. det hele startet med at jeg og to kompiser dro til trysil for å stå på ski. vi spiste hamburger, det fulgte med en "bøtte" med pommes frites. da jeg hadde tømt den forsynte jeg meg grovt av gratis løk. jeg spiste altså løk med ketchup LØK 4 ewwah in my heart<3 Endret 19. september 2008 av LAUKzz Lenke til kommentar
kakesjef Skrevet 19. september 2008 Del Skrevet 19. september 2008 Jeg tror jeg er allergisk mot løk, men er ikke helt sikker :S Men rødløk i salat = must! Lenke til kommentar
Daily-Drifter Skrevet 19. september 2008 Del Skrevet 19. september 2008 løk er DIGG! Er forkjøla så jeg lagde en skikkelig sterk suppe her i går av alt jeg fant i skapet: loooads med chili rødløk vanlig løk litt hvitløk purre små kyllingbiter pepperot pirri pirri krydder(noe jeg fant i skapet som var ok sterkt) litt soya saus MAD digg når halsen var uano, uten løken hadde ikke suppa vært noen ting Lenke til kommentar
Syar-2003 Skrevet 19. september 2008 Del Skrevet 19. september 2008 (endret) "Sjarlott lauk" som brimi sier går det mye av her igården. Digg tilbehør til biff og koteletter er fersk champignon og sjarlott løk surret småbrunt og kokes litt inn med fløte tilslutt. Legge en stor dynge på biffen/koteletten/svinebiffen ..namm. Endret 19. september 2008 av syar2003 Lenke til kommentar
M-Gard Skrevet 19. september 2008 Del Skrevet 19. september 2008 Lauk! Liker best sprøstekt løk. Er litt løknoob Lenke til kommentar
TurboHolte Skrevet 19. september 2008 Del Skrevet 19. september 2008 (endret) Løk kick ass Endret 19. september 2008 av TurboHolte Lenke til kommentar
Sodd Ball Skrevet 20. september 2008 Del Skrevet 20. september 2008 Er ikke glad i løkbiter. Men løk som smakstilsetter er genialt! Er en grunn til at den er en av de fire store. Lenke til kommentar
TurboHolte Skrevet 21. september 2008 Del Skrevet 21. september 2008 Er ikke glad i løkbiter. Men løk som smakstilsetter er genialt! Er en grunn til at den er en av de fire store. Fire store? Mat inngrediens? Lenke til kommentar
Sodd Ball Skrevet 21. september 2008 Del Skrevet 21. september 2008 Fire store grønnsaker. Løk, purreløk, sellerirot og gulrot. Disse skal ALTID brukes hvis du lager kraft (samt boquet garni (krydderpose) og evnt. kjøtt\fisk etter hva du skal bruke kraften til.) Lenke til kommentar
zpug Skrevet 21. september 2008 Del Skrevet 21. september 2008 løk er godt å knaske på Lenke til kommentar
TurboHolte Skrevet 21. september 2008 Del Skrevet 21. september 2008 Fire store grønnsaker. Løk, purreløk, sellerirot og gulrot. Disse skal ALTID brukes hvis du lager kraft (samt boquet garni (krydderpose) og evnt. kjøtt\fisk etter hva du skal bruke kraften til.) ALLTID to LL i ALLTID :!: Lenke til kommentar
Mephistopheles Skrevet 21. september 2008 Del Skrevet 21. september 2008 Sjalottlauk går det mykje av her i heimen, så er ein stor fan av denne geniale grønsaken. Rødlauk har eg aldri fått sansen for, men dei fleste andre variantane går ned på høgkant. Av reine laurettar vil eg trekke fram Lauksuppe og laukringar som favorittar. Lauk er sterkt undervurdert, og altfor mange set seg på bakføtene når det gjeld denne herlegdomen. Er det konsistensen eller smaken som plagar mest? Litt som sopp kanskje? Lenke til kommentar
Sodd Ball Skrevet 21. september 2008 Del Skrevet 21. september 2008 Fire store grønnsaker. Løk, purreløk, sellerirot og gulrot. Disse skal ALTID brukes hvis du lager kraft (samt boquet garni (krydderpose) og evnt. kjøtt\fisk etter hva du skal bruke kraften til.) ALLTID to LL i ALLTID :!: My bad. Lenke til kommentar
Feltherre Skrevet 21. september 2008 Del Skrevet 21. september 2008 Jeg liker Sprøstekt Løk! Lenke til kommentar
M-Gard Skrevet 21. september 2008 Del Skrevet 21. september 2008 Jeg liker Sprøstekt Løk! Mee to! Vi er løk noobs! :!: Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 22. september 2008 Del Skrevet 22. september 2008 Er det konsistensen eller smaken som plagar mest? Litt som sopp kanskje? Selv er jeg løk-skeptiker. Jeg kan spise litt rå løk i visse tilfeller (på hamburger, f.eks.), men i 90% av tilfellene får følelsen/smaken av knasende rå løk meg nesten til å brekke meg. Hvorfor? Ja, si det... Lenke til kommentar
Kontorstol Skrevet 22. september 2008 Del Skrevet 22. september 2008 Jeg klarer meg fint uten løk Lenke til kommentar
Rubenius Skrevet 22. september 2008 Del Skrevet 22. september 2008 Jeg liker Sprøstekt Løk!http://www.stabburet.no/eway/imgstore/f7efb2221c.jpg Mee to! Vi er løk noobs! :!: Henger med på her, jeg. Lenke til kommentar
Sameboe Skrevet 22. september 2008 Del Skrevet 22. september 2008 Løk er godt Alt fra en salat til den mest usunne kebab, løk...namme namm...bedre enn ketchup Lenke til kommentar
TurboHolte Skrevet 22. september 2008 Del Skrevet 22. september 2008 Jeg liker Sprøstekt Løk! Mee to! Vi er løk noobs! :!: Du mener vel løk-diggere? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå