Gå til innhold

Hvordan er egentlig Warhammer online?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har ikke spilt lenger enn level 9 så langt, men må vel inrømme at så langt er jeg temmelig skuffet.

Er vel ikke noe nyskapendes etter min mening. I bunn å grunn har det kun dreid seg om grinding så langt iallefall. Blitt med på noen småkjedelige public quests og litt pvp, som så langt virker langt værre en selv WoW sin PvP :p

Jeg føyer meg også inn i rekken av de som ikke liker grafikken so særlig. Syns den rett og slett er litt dårlig implementert.

 

 

Please note : Dette er mer eller mindre et førsteintrykk. Kommer til å spille videre. Hvem vet, kanskje jeg kommer til å elske det når jeg får satt meg sskikkelig inn i spillet, hehe :D

 

 

(Jeg spiller foresten Witch Elf, og har hørt at start området til dem er ganske dårlig i forhold til resten av rasene. Har ikke prøvd dem enda)

Endret av Winten
Lenke til kommentar

Hører du hva du selv sier ... på level 1 har du bare to skills! Du kommer snart du å få langt flere og jeg synes det er bra at man ikke har for mange fra starten av slik at man kan bli godt kjent med hvordan de virker sånn litt etter hvert. Personlig koser jeg meg med warhammer. Jeg ser riktignok ikke noen grunn til å juble, men det er det beste alternativet der ute nå for tiden om man ikke ønsker å gå tilbake til wow, noe som overhodet ikke er aktuelt for min del.

Lenke til kommentar
Som førsteinntrykk så liker jeg ikke helt spec systemet i spillet. Det er jo ikke akkurat mye å sette seg inn i. Totalt 5-6 nye "abilities" å få på de tre områdene?

 

Når det gjelder renown spec så er jo dette omtrent, eller flesteparten kun stats på din toon, noe jeg syns er litt lite.

 

For meg så er mye av moroa i ett MMO og utforske og teste talent trees, men her er det lite og gjøre det med. Man velger kort og greit bare hvilke abilities man vil ha, uten muligheter for stor variasjon. Dette er vel kanskje også det jeg misliker mest med spillet, noe som skal sies er ganske lite. Som det meste andre i spillet så er ikke dette noe man føler vil bli fikset i løpet av ett par patcher.

Lenke til kommentar
Kommer PvE sterkere tilbake i dette spillet?

Hva mangler du? Om du tenker mer content der det mangler, og bug fixes og generell polish... såklart det kommer.

 

Jeg har ikke prøvd spillet. Jeg sammenligner WoW med WAR når det gjelder PvE, og svaret er at dette er utelukket. Spillet er beregnet på PvP-sjangeren, det heter RvR eller noe i dette spillet.

Lenke til kommentar

Såvidt spilt litt WAR nå (såvidt level 8), og synes egentlig det er temmelig artig.

 

Grafikkmessig ligger det vel et sted mellom AoC og WoW. Dvs, ikke så cartoon som WoW, men heller ikke så "realistisk" som AoC. Generelt ser det pent ut. Foreløpig virker det ikke å gå like "smooth" (eller hva man skal kalle det?) som WoW, men dette får vi se om blir bedre etter hvert.

 

Ikke fornøyd med at våpen-grafikken ser ut til å være den samme, uansett hva slags f.eks. stav man har..

 

Artige varianter som øker moro-nivået. F.eks. public quester, joine scenario når som helst, osv.

 

Bare vært i Altdorf av de tilgjengelige (to?) byene. Så meget bra ut. Kan muligens bli litt mye løping pga størrelsen?

 

Totalt sett veldig positivt overrasket, har ikke kjedet meg noe hittil. Godt mulig jeg forlenger abonnementet, i motsetning på AoC.

Lenke til kommentar
Som førsteinntrykk så liker jeg ikke helt spec systemet i spillet. Det er jo ikke akkurat mye å sette seg inn i. Totalt 5-6 nye "abilities" å få på de tre områdene?

 

Når det gjelder renown spec så er jo dette omtrent, eller flesteparten kun stats på din toon, noe jeg syns er litt lite.

Det er ikke så mange veier å gå i skill treet nei. Forskjellene er derimot store og har mye innvirkning på spillestil. Så må man også huske at man har tactics, moral abilities og renown spec som man må velge ut blandt mange muligheter. Og mangel på abilities er det IKKE. :p

Endret av Zappy
Lenke til kommentar

Må si jeg er positivt overrasket over Warhammer. Spiller for øyeblikket en rank 10 chosen med rank 7 renown, scenarios fungerer bra serlig det med at man kan hoppe inn hvor som helst og man kommer tilbake der man var før man hoppa inn.

 

Public quests er også en geniale ting som har blitt addet, et bra rollsystem på rewardsene gjør at det går smertefritt. Open groups er noe som hjelper dette enda bedre, bare å hoppe inn i en gruppe hvis du trenger hjelp med noe

 

Lite shitkids er det også der jeg spiller, folk er generelt hyggelige og greie å ha med å gjøre.

 

Flee er enda et fint tilegg. gjør at du sprinter kjappere i 10 sek for å komme unna eventuelle farer du ikke klarer.

 

Eneste negativt jeg har kommet over er at når man dør så respawner du automatisk ved nermeste healer noe som til tider kan si at mye jobb er forgjeves, også er det sinnsyk kjapp respawn på mobs. Mange ganger jeg bare har stått å farmet mobs med å stå på en plass også respawner de fortere enn jeg klarer å kverke de.

Endret av Vulkanuz
Lenke til kommentar

Har klart å slepe meg til rank 21 nå, og det blir bare bedre og bedre for min del. Mounten er digg som f.. og jeg har nå fått såpass mange abilities og skills at jeg kan få til rimelig bra rotasjoner på ting, og kjøtter ned alt som er så dumt at det står foran meg :p

 

Black orcs har ikke høyest dps, men jeg DIGGER å kunne samle 5-6-7 mobs foran meg og måke dem ned én etter én. Dette er med dps gear og 2 hånds våpen, uten annen healing enn det jeg har selv. Dessuten får jeg +crit boost om en liten rank eller 2. *glede seg*

 

Synes talentene er greie, selv om de ikke har de helt store mulighetene for personalisering. Men i tillegg har du jo morale abilities, og tactics. Disse er det mulig å skreddersy etter eget behov, for å tilpasse spillestil og situasjon.

 

Jeg har masse ting jeg kan trikse og tweake på for å spesialisere meg for enten tanking eller dps.

Lenke til kommentar

Jeg er blitt level 16 WH og stortrives...

 

Gleder meg utrolig til å få hest...for det er masse løping..veldig store kart. Jeg har bestemt meg for å vente med alt som heter utforskning til jeg har denne hesten. Nå skal jeg bare komme meg kjappest mulig til level 20. På level 20 skal jeg begynne å ta meg bedre tid og sette meg inn i mer av loren etc:)

 

En ting jeg har lagt merke til med å spilt en del rvr...destructionsiden ser ut til å ha masse mer "tank-klasser" enn Order. Dem ser ut til å følge et vist mønster og taktikk...sende inn en haug med tanks osv. Order er mer "zeeerge" med å bare storme på uten spes taktikk osv.

For min del så liker jeg best å spille uten å tenke så mye...så order "taktikk" passer i grunnen meg best...hadde bare blitt forbannet om noen hele tiden hadde sagt til meg hva jeg skulle gjøre osv..

 

Dette gjør at kanskje destruction har et overtak..siden dem følger en viss strategi osv..men order vinner jo også en del kamper...i og med at "zeerge" noenganger fungerer bra.

 

EDIT: Det er mulig Order trenger en litt mer "kul" tank klasse for å balansere dette. Det er vel ikek så mange som syntes at en dverg-tank er noe særlig kult. Sett i forhold til "empire knight tank" som ble fjernet før release og dem typiske tank klassene på Des siden..black orc..chosen osv...

Endret av gamer73
Lenke til kommentar
En ting jeg har lagt merke til med å spilt en del rvr...destructionsiden ser ut til å ha masse mer "tank-klasser" enn Order. Dem ser ut til å følge et vist mønster og taktikk...sende inn en haug med tanks osv. Order er mer "zeeerge" med å bare storme på uten spes taktikk osv.

WoW Horde har gått over til WAR Destruction, altså ? ;)

Lenke til kommentar

Jeg skjønner virkelig ikke hvor disse generaliseringene av Order kommer fra. Spiller Order på Karak Eight Peaks, og vil si at vi vinner i Tor Anroc (tier 3 scenario) mye mer enn det vi taper. Når det gjelder keeps er det sjelden at jeg ikke kan dra å kjøpe meg renown gear, og det har vært ganger der vi har eid samtlige keeps. Fornuften forteller meg da at det faktisk kan være en faksjon på en server som kan spille dårlig, men på annen server kan de også spille bra.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...