Gå til innhold

Trenger hjelp!!!!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Veldig så hyggelige dere var da...... :o  

men takk til han fyren som ga meg linken!!!!!

 

:evil: *brenn* :evil:

 

han fyren? ser du lenger opp ser du at han heter Jan Erik. Lag ett seriøst innlegg og du kan forvente å få et seriøst svar. At jannis gadd å hjelpe deg var bare fordi han så at du var en n00b på hw. :evil::evil::evil:

Lenke til kommentar

rolig nå, dette kan fort utvikle seg til en stor krangel, noe vi ikke ønsker her på hw.

 

JAV: grunnen til at vi svarer som vi gjør er at dette er et seriøst data-forum (faktisk norges største tror jeg), og vi ønsker ett pent og ryddig forum.

 

hvorfor vi blir sure?

 

vel, enkel og greit fordi at om du hadde skrevet "hvilken codec trenger jeg" i emnefeltet i stedenfor bare "Trenger hjelp!!!!" hadde de som har peiling på dette problemet klikket på tråden og gitt deg et fint svar som kanskje løser problemet ditt. men når du bare skriver "Trenger hjelp!!!!" vil det først og fremst gå utover deg selv siden de som kanskje vet svaret ikke gidder å klikke på tråden pga de ikke vet hva den handler om + at alle andre som klikker på den og ikke har peiling på spørsmålet ditt bare blir sure fordi de har kastet bort tid (som de kanskje kunne ha brukt på å hjelpe noen andre med) på noe helt uinteresangt.

 

denne tråden vil uansett bli stangt snart og moderatoren kommer til å skrive nøyaktig "Dårlig bruk av emnefel, prøv igjenn. Stenges. Les rettningslinjene."

 

vi blir sure, ja, men det er til ditt eget beste slik at du lærer deg å skrive særiøse topicer slik at du kan få bedre hjelp og de som ikke vet noe som helst om problemet ditt kan hjelpe noen andre i stedet.

 

Mvh, Jan Erik

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...