Gå til innhold

NaIT Party 2008


Gjest Slettet+981287349

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+981287349

Jepp, da er tiden igang for NaIT (Narvik IT) 2008 og som vanlig arrangeres det i Narvikhallen i høstferien (NaIT 08 er fra 9. oktober til 12. oktober.)

 

Så kom igjen folkens, registrering pågår HER!

 

Om NaIT:

 

Informasjon Om Naitparty

 

NaIT ble første gang arrangert i år 2000. Det var da Futurum AS som initierte og arrangerte dette med hjelp fra blant annet dataklubben SysRq ved Høgskolen i Narvik.

 

I 2001 ble det ikke arrangert NaIT, men på vårparten i 2002 begynte en liten gruppe fra SysRq å arbeide frem mot et nytt stort lan i Narvik. NaIT 2002 var en suksess, med over 550 deltakere og nesten helt uten tekniske problemer.

 

I 2003 utvidet vi arrangementet til 650 plasser, og solgte ut nesten alle plassene. Det ble kjøpt inn en del utstyr for å øke kapasiteten på nettverket, og vi fikk for første gang ordentlige premier i game-compoene med Catch som samarbeidspartner.

 

I 2004 hadde vi samme størrelse som i 2003 og kjøpte inn endel nytt utstyr. Videre forsøkte vi å gjøre partyet mere sosialt og inkluderende.

 

I 2005 var utfordringene rundt arangementet vårt større enn noen gang. Siden det var blitt lagt krøllgress i Narvikhallen siden forrige nait møttet vi komme opp med et alternativt dekke. Det ble et voldsomt slit, men det var verd det! :)

 

I 2006 har vi oppdatert en god del av vårt nettverksutstyr. Nettkapasiteten inn og ut av hallen er også 10-doblet, men parallelt med dette satser på et party hvor de sosiale innslagene skal få større fokus.

 

 

Praktisk informasjon angående NaITparty:

 

Det du bør ta med er:

 

* 1 stk pc m/skjerm.

 

* 1 stk nettverkskort, 10/100/1000 Mbit/s. Husk å ta med driver/drivercd. Merk at du må ikke ha 1000Mbit/s nettverkskort hvis du ikke har det.

 

* 1 stk TP-kabel (nettverkskabel, CAT5 eller høyere). Helst 10 meter. Mulig det går an å kjøpe dette på NaIT.

 

* 1 stk strømforgrener eller ei bøtte med strøm ;)

 

* Sovepose, liggeunderlag og pute.

 

* En behagelig stol (kontorstol).

 

* Tannkrem, tannbørste, deodorant, såpe og handduk. I tillegg til å huske tannkrem, tannbørste, deodorant og handduk, så må du selv huske på å pusse tennene og dusje daglig.

 

* Ekstra klær. Sokker, undertøy, skjorter. Sokker, sokker, undertøy, skjorter, undertøy, undertøy og skjorter. Og enda mer sokker og undertøy.

 

 

 

Viktig å huske på:

Det kommer til å florere med virus i salen. For å unngå å bli smittet må du oppdatere windows ved hjelp av windows update før du kommer til NaIT. Vi anbefaler deg også å ha et antivirus-program. For eksempel dette: http://www.avast.com/ Eller bruke denne gratis online virus scanneren http://housecall.antivirus.com.

 

Ta med utskrift av billetten. Uten denne, stiller du bakerst i køen. Husk at det er viktigste er at strekkoden er tydelig.

 

Dersom du har betalt mindre enn 5 dager før partystart, ta med kvittering fra banken din. Når du logger deg inn på www.naitparty.org vil det stå om vi har registrert deg som betalt. Om vi ikke har registrert dette, må du også ta med kvittering.

 

Glem ikke deodorant, såpe og annet utstyr for personlig hygiene. Ekstra sett klær, rent undertøy og mange par sokker.

 

Dørene vil være åpne hele døgnet, men kun personer med gyldig bevis kan oppholde seg i salen utenom besøkstiden.

 

Det er ikke lov til å røyke eller nyte andre rusmidler i salen. Dette er et rusfritt arrangement, og overtredelse av dette vil medføre utviselse, billetten blir i såfall ikke refundert.

 

Du kan ta med deg egne høytalere om du ikke sitter i høytalerfri sone. Det er likevel ikke fritt frem for hvor mye du kan spille.

 

* Høytalerne skal være magnetisk skjermet og mindre enn skjermen.

 

* Volumet skal ikke være til sjenanse for andre. Høyttalerene skal ikke lage lyd mellom 04:00 og 11:00 og når det gis beskjed om dette fra scenen.

 

* Å spille musikk et et privilegium, spiller du for høyt får du en advarsel, ved tredje overtramp så klipper vi diverse kabler. Gå aldri i fra plassen din når du spiller musikk.

 

 

 

Til Foreldre og Foresatte:

 

1.1 Hva er NaIT?

 

Nait er et dataparty for ungdom og voksne. Det er sosialt og moro, man treffer nye og gamle venner, utveksler ideer og erfaringer og lærer mye av andre. Det blir arrangert konkurranser/compoer der deltakerene får brukt sine kunnskaper og ferdigheter innen digital kunst og spilling, og det vil også bli underholdning fra scenen som ikke er datarelatert. Vi som arrangerer nait ønsker at alle skal ha det moro i høstferien og komme hjem full av nye inntrykk, trøtte og lykkelige.

 

1.2 Hvem står bak NaIT?

 

Nait arrangeres i regi av dataklubben SysRq på Høgskolen i Narvik, med god hjelp fra Høgskolen i Narvik (HiN) og Studentsamskipnaden i Narvik (SSiN). Det er basert på frivillig innsats både fra ungdom og voksne. Alle gir av sin fritid og arbeidskraft for å få arrangementet i gang. Med er også velvillige sponsorer som støtter nait.

 

1.3 Er det trygt å sende ungdommen min på NaIT?

 

Det er opp til deg som foresatt å avgjøre om ungdommen din kan ta vare på seg selv. Med så mange som 700 deltakere har vi som arrangerer nait ingen mulighet til å sjekke at deltakerne spiser eller får nok søvn. I ekstreme tilfeller griper vi selvsagt inn og tar hånd om de det måtte gjelde, men for sikkerhets skyld har vi satt en nedre aldersgrense på 13 år. Deltakerne kan henvende seg til crew som til enhver tid befinner seg i salen, vi gjør selvfølgelig vårt beste for at alle skal trives og ha det bra.

 

1.4 Hvordan er det med sanitære forhold? Soving?

 

Toalettene blir hyppig rengjort slik at de skal være brukervennlige for alle, men med så mange deltakere vil det til tider bli litt kø. Dessverre er ikke alle like flinke til å forlate toalettene slik at de er brukbare for de som kommer etter dem, og vi oppfordrer derfor dere som foresatte til å snakke med ungdommen om å vise folkeskikk både i og rundt hallen.

 

Det er også muligheter for å dusje. Med så mange deltakere er personlig hygiene viktig, noe man ikke kan få fremhevet nok. Når det gjelder soving vil det bli en egen soveplass for deltakerne, som selv må ha med seg sovepose, pute og et liggeunderlag. Soving ved datamaskinen eller på klappseng ved deltakerplassen er ikke tilatt om det blokkerer rømningsvei eller er til hinder for andre. Soving under bordet er strengt forbudt, hvis det blir oppdaget blir vedkommende vekket og vist bort til soveområdet.

 

1.5 Er det muligheter for å kjøpe mat og drikke?

 

Det vil være en kiosk åpen under hele arrangementet. Der selger vi diverse snacks og drikke, pølse med brød, frukt og grønt og mat som kan varmes i microbølgeovn. Det er også en ICA nærbutikk ca 5 min gange fra stadionhallen. Vi oppfordrer foresatte til å be ungdommen sin spise litt "sunn" mat. Man blir utrolig slapp av bare junkfood og snacks.

 

1.6 Hvordan får jeg tak i min sønn/datter under NaIT?

 

I dag har de fleste ungdommer mobiltelefon og det enkleste for alle parter vil være at foresatte tar kontakt via den. Vi ber dere sjekke at mobiltelefonlader er med. Med så mange deltakere har vi ikke mulighet til å formidle beskjeder med mindre det er i et nødstillfelle. Trenger du å finne din sønn/datter ved personlig oppmøte og ikke vet hvor de sitter, så kan du henvende deg til de som sitter vakt. De vil da finne ut hvor han/hun sitter og vise deg vei. Vi kan ikke garantere at vi kan hjelpe dere med én gang, men vi gjør så godt vi kan. Vi har også besøkstider da du som foresatt er velkommen til å se hva nait er og hvordan DIN ungdom har det. Et par timer fredag og lørdag er åpent for publikum, nærmere tidspunkt annonseres når det er klart.

 

1.7 Hva om ungdommen min ruser seg?

 

Vi som arrangerer nait har nulltoleranse når det gjelder rus og rusmidler. Deltakere som er påvirket av rusmidler/alkohol vil bli bortvist fra arrangementet umiddelbart. Det vil kunne være mulighet for å hente ut utstyret sitt. NaIT frasier seg til ethver tid ansvar for utstyret til deltakerne. Dersom deltakeren er under 18 vil vi i hovedsak forsøke å varsle foresatte. Dersom dette ikke lar seg gjøre vil politiet bli tilkallt. Når det gjelder røyking skal dette foregå på utsiden av hallen ved oppsatt askebeger/stativ. Oppdager vi ekstreme tillfeller av rusmisbruk kontaktes politi og/eller sykebil, og evt. foresatte (avhengig av alder på deltaker)

 

1.8 Hva om noe blir stjålet fra min ungdom? Ødelagt?

 

Vi ber om at enhver deltaker passer på sitt utstyr. Ting som klær, mobiltelefon, mp3-spillere, lommebøker pc ol. tas med på eget ansvar. Vi ber dere sjekke hva forsikringselskapet har som kriterier i tilfelle tyveri på nait. Småting av verdi bør ikke ligge framme når plassen forlates. Det er alltid noen som søler drikke over tastatur, skjermer ryker, PCen krasjer. Dette har deltaker selv ansvar for, men er uhellet ute kan man kontakte crew så skal vi hjelpe så godt vi kan.

 

1.9 Hvordan kan jeg få tak i mer info om NaIT?

 

NaIT sitt fora for beskjedformidling og informasjon er i all hovedsak websiden vår, www.naitparty.org. Her vil en også finne informasjon om hvem som står bak NaIT, og om hvordan en skal kunne komme i kontakt med oss.

 

 

Snakkes på NaIT!

 

Er det noe dere lurer på, føl dere fri til og spørre ;)

Endret av Slettet+981287349
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skuffende design på siden, nesten samme som i fjor jo :p

 

Prøver meg som Tech crew, men bor på sortland til vanlig, så jeg får se om jeg kommer meg bortover en dag i forveien til og sette opp bord og nettverk ;),

 

EDIT: Blir btw utlogga med en gang etter jeg har logget inn på siden så jeg får ikke skrevet i forumet på siden eller noe...........

Endret av Famen
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...