Gå til innhold

Kulturo: Trailer: Max Payne (2)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Flertallet som ser filmen vil ikke ha spilt spillet. Så at de legger til noe ødelegger ikke i seg selv opplevelsen for andre enn mindretallet. Så det i seg selv er ikke nok til å gjøre det til en dårlig film, bare en skuffelse for de som allerede er fans av spillet det baserer seg på.

 

Personlig har jeg aldri spilt Max Payne og kunne ikke brydd meg mindre om "flygedingsene" finnes i spillet eller ei så lenge filmen er bra :)

Lenke til kommentar

Nokon som veit om filmen er basert på begge spela eller kun det første? Ut frå traileren ser det ut som det er frå begge. Lite å gjere med desse demonene, det er hallusinering i MP, men ikkje noko sånt. Har akkurat runda det første, tar det andre etterpå. Hallusineringen og marerittene er for øvrig eit resultat av at han er dopa på spelet, kanskje dei har gjort det litt meir permanent på filmen.

 

Sånn vil det alltid være, dei må lage litt meir action når det skal på film. Heilt greit, eg håpar berre dei klarer å fange den dystre stemningen som spelene har.

Endret av Zeph
Lenke til kommentar

Jeg er skeptisk til de flyvetinga selv. Da det i denne trailern kan se ut som at det ikke er noe som han ser pga rus.

Jeg mener det blir feil å adde ting som er urealistiske, da spillene er i en realistisk verden (om du ser bort ifra slowmo og painkillers som gir deg "hp").

 

Men uansett en film jeg skal se på kino. Bare de får ræva i gir og får satt den opp.

Lenke til kommentar

Eg og la merke til den kommentaren. No har eg ikkje gitt meg ut på MP2 endå, eg trur Mona og har vore dopa, men det såg ikkje sånn ut i traileren. Enig med lain her, når eit spel ikkje har urealistiske elementer bør ikkje filmen som er basert på spelet få det. Historien og traileren minner litt om The Punisher.

Lenke til kommentar

Max Payne og Mona Sax er to utrolig iskalde, tørre og kule velutviklede karakterer. Utifra traileren så ser begge to ut som redde generiske innslag fra en middelmålig actionfilm. Jeg spår en enorm skuffelse for hardcore fans, men en ok film for de uinvidde. Men det sier seg selv når reggisøren ikke engang har spillt gjennom spillet. Han har kun lest manuset :grumpy:

 

tl:dr BAWWWWWWWWWWWWWWWWW

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...