Gå til innhold

demo fifa 2009


Peritass

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er vanskelig for oss å vite hvordan produktet slik det framstår på demoen er sammenlignet med det endelige produktet. Dette fordi vi ikke har prøvd den ferdige utgaven, men spillet kommer snart, så så veldig mange endringer blir det sikkert ikke fram til det. Dessuten vil jo selvsagt utgiverne gi oss et best mulig inntrykk av spillet de skal tjene penger på. Da nytter det jo ikke å gi oss et veldig uferdig produkt. Vil derfor tro at demoen er ganske representabel for hvordan Fifa09 er når det kommer ut.

Endret av qweac
Lenke til kommentar

hmmm... blei skuffa jeg... jeg mener, er nok noe av det bedre fifa har kommet med, men ligger jo laaangt unna pes i fotballfølelsen. Forsåvidt bra at fifa har beveget seg bort i fra den "arkade" modusen de har lagt på før, men pes er fortsatt champions! bare så forbanna kjedelig med navna og ligaene. blir nok til at jeg kjøper nok et fifa bare på grunn av rettighetene.. faen!

Lenke til kommentar
Noen som vet når PES 09 demoen blir lagt ut?

 

Den er ute...Bare til å lese i tråden det

 

Jeg er førstegangs fotballspillspiller ... og jeg lurer på om det er mulig å gi noen slags høyderetning på skuddene mens jeg spiller ... ?

 

Altså .... sånn det er nå så går skuddet høyere jo hardere jeg fyrer av, men jeg vil kunne presse ett hardt skudd nedover .... hvordan gjør jeg det? =)

 

Kommer annpå farten din,hvordan du treffer ballen...retning osv..

Lenke til kommentar
Kommer annpå farten din,hvordan du treffer ballen...retning osv..

 

Men jeg stod nettopp og trenet på frispark... får kun til markskudd, eller dalende høyere skudd... Jeg får ikke skutt hardt i magehøyde f.eks.... og jeg har prøvd å gjøre mye forskjellig rart med kontrolleren :p

Endret av snoemann
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...