Gå til innhold

BK - rent rennende vann


reef91

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noe fint, men litt forstyrrende... denne typen bilde har blitt tatt ofte, finn en skikkelig bra versjon av det kopier hva fotografen gjorde der så tar du bildet på nytt med de andre bare som inspirasjon... (if you want my opinion)

Endret av cyclo
Fjernet unødvendig quote
Lenke til kommentar

Tja. Det er vel ett ganske klisjebilde. Noe man gjerne tar for å 'safe' seg en god erfaring. Naturen rundt kan være forstyrrende, jeg syns i hvert fall det. Det bli liksom bare en rennende elv dandert med grøntfor, om du skjønner. Hva om å ta ett nærmere bilde, med en litt mer spennende vinkel? Selve motivet som er elven ble litt for midstilt for min smak. Det eneste du mangler er en naken dame som dusjer de silikonfyltebrystene i det rennende vannet, så har du en playboy klisjè.

 

Hva med å legge til enda ett element utenifra? en hund som stuper nedi, få noen til å kaste en stein slik at det plasker som faen. Ett eller annet som bryter med det monotonet.

 

Jeg prøver ikke å være krass, teknisk sett var det ganske pent, men også kjedelig, men det er bedre enn hva jeg klarte å presse ut etter 3mnds med ett DSLR mellom hendene : p

Lenke til kommentar

Hehe, ville ikke starte noen diskusjon on hvor stort det er i virkeligheten, bare siktet til det Jacob sa om at jeg kunne få en hund til å hoppe uti, eller kaste en stein så det ble et stort plask ^^

 

EDIT: Legger ut en croppet versjon jeg da, vet ikke om det var helt slik dere hadde tenkt.

 

post-143310-1221081062_thumb.jpg

 

og et der jeg ikke har motivet så midtstilt.

 

post-143310-1221081265_thumb.jpg

Endret av reef91
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b

Personlig likte jeg den nederste versjonen, med fossen til høyre, best da den gir litt mer balanse i bildet. Er ikke heeelt fan av slike midtstilte bilder, men du har fått det bra til. Aner ikke hvordan omgivelsene var, men jeg ville kanskje ha risikert å bli våt på knærne for å få en litt annen vinkel. Teknisk sett har jeg ikke noe å si på det, men forsøk med litt shadow/highlight for å se om det kanskje kan gi litt mer dybde i bildet? =)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...