Coraxx Skrevet 6. september 2008 Del Skrevet 6. september 2008 Jeg er en stor fan av denne herlige retten. Brukt mange mange timer på å researche, samt prøve meg frem til å lage den perfekte chili. Her i denne tråden kan du poste din chili, dele erfaringer og diskutere. Min Chili: - 2 Gule løk - 3 fedd hvitløk - 400g kjøttdeig - 2 bokser herm. tomater - 2 bokser hvite bønner i tomatsaus - Cumin, salt, pepper, chilipulver, oregano, paprika krydder - 3 dl kjøttkraft (3 kjøttbuljong terninger i 3dl vann) - 1 boks tomatpurê Fremgangsmåte: Skjær opp løk + hvitløk. Oppi gryta med dem og la dem surre til løken er blank. Medium varme. Ha kjøttdeig oppi og brun den. Neste steg er å ha alle krydderene oppi, rør litt rundt. Tilsett herm. tomater, kjøttkraft og tomatpurê. La dette småkoke i en time. Rør rundt og smak innimellom. Når det nærmer seg ferdig, tilsett bønnene, rør dem godt inn. Da er den ferdig. Kan serveres med brød og ris til om ønskelig. Det som er så spesielt med chili er at ettersmaken kjennes i flere timer etterpå. Til og med neste dag kan du kjenne ettersmaken. Den smaker enda bedre neste dag ettersom smakene i retten har "satt" seg. Her er noen lenker til ulike chili`sjeg har funnet på nettet. Hells kitchen sin Chili: http://www.hellskitchen.bz/recipes/MEAT/chiliConCarne.shtml 25.000$ winning chili: http://www.completerecipes.com/25000-Chili.html Er mange flere også om en goggler litt. Nå er jeg spent på hva folket har i sin versjon Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå