a_aa Skrevet 5. september 2008 Del Skrevet 5. september 2008 Løste det! Prøvde å kjøre bare TV'en uten å ha tilkoblet PC-skjermen. Fikk først opp samme fucka bildet, men det ble bra etter autojustering på tv-menyen. Tok deretter å koblet om på DVI-utgangene på skjermkortet, rebootet PC og voila - fungerer perfekt! Goodie! Siden du nå vet hvordan du får VGA-inngangen til å fungere, og du sannsynligvis har DVI-HDMI-kabelen til overs, og du vet at jeg har fått det til å funger på HDMI med samme type skjermkort - jeg sier ikke mer... Lenke til kommentar
a_aa Skrevet 26. september 2008 Del Skrevet 26. september 2008 Kunne vel ha startet egen tråd på dette tipset, men siden tipset angår Tatung V32MCAK tilkoplet ATI Radeon HD2600Pro skjermkort, er det vel like greit å snike det inn her... Ser på DVB-T via PC koplet mot MCAK'n, og var av og til litt skuffet over at områdene med utbrente høylys syntes større enn nødvendig - og da jeg sjekket mot testbildene på Imaging Resource - Monitor calibration, så det ikke helt bra ut, nei... Lå dårlig an ift å skille nyanser både i høylys og i skygger - greide å skille 248 fra 255 i høylys, og 20 fra 0 i skygger. Gammatesten var imidlertid ikke helt bak mål. Etter å ha plundret en time eller så med å optimalisere kilden (vha Farge-justering i ATI Catalyst Control Center) og skjermen (vha Video-menyen til MCAK'n) best mulig til hverandre, kom jeg til følgende innstillinger: Skjermkort: Gamma opp fra 1,00 til 1,35. Kontrast ned fra 100 til 85. Lysstyrke uendret på 100. TV-menyen: Bakbelysning 40. Kontrast 50. Lyshet 18. Resultatet er at jeg nå fortsatt har et greit svartnivå, og kan skille 253 fra 255 i høylys, og 7 fra 0 i skygger - hvilket jeg er godt fornøyd med . Gamma er fortsatt ikke helt korrekt (og testbildet er forresten veldig avhengig av synsvinkel) - skulle egentlig ha brukt litt mindre kontrast eller noe mer gamma - men jeg velger heller å beholde hhv hvitnivå og svartnivå som de er. Oppsummering: Du kan få enda bedre PC-bilde på Tatungen med litt tweaking! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå