Gå til innhold

Play station 3 eller xbox 360?


edderkoppen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Viktigste faktoren når du skal bestemme deg for hvilken konsoll du skal ha, er jo hvilke spill du vil ha.

 

Sjekk opp lanseringene som skal skje på konsollene, og hvilken spill som allerede har kommet, så finner du fort ut hvilken som passer deg best.

 

Men er det sånn på de fleste spill at du "må" spille online for å få best opplevelse? har nemlig en ruter som er litt vrien + en dårlig nett linje

Lenke til kommentar

Uncharted! (bra singleplayer til PS3 ^^)

Selv tror jeg at 360 snart vil bli byttet ut med en nyere modell fordi sammenlignet med PS3 er den ikke spesielt kraftig (jaddajadda! Bare kom drægenes med alle analsyene deres.. har min mening :p)

 

360 har jo Live som ikke kan sammenlignes med PSN! Live koster derimot noen korner (ikke mye!!) men PSN er gratis. Har ikke sett så mye på Xbox Live Marketplace (eller hva det heter) men utvalget er svært godt på PSN! her finner du også trailere også konefranser som Sony har muligheten til å legge ut (Sony's egne konferanser da! eks konferanses deres på Leipzig). Ellers ser det ut til at vi kan se frem til gode oppdateringer og overhalinger av PSN og online-delen til PS3 slik at det ikke bare fungerer, men blir perfekt! Pga. alle disse oppdateringene tror jeg PS3 også vil vare lenger enn 360, siden de har så mange planer for konsollen!

 

Selv gikk jeg for en PS3 pga .. spillene, og at det virker litt eksklusivt med en PS3.. at online-delen er gratis og alle oppdateringene!

Eneste grunnen jeg så til å kjøpe 360 var Live og kanskje Ninja Gaiden 2!Dessuten hater jeg problemer med el-produkter (redd for RRoD)

 

Håper dette ikke ble altfor rotete, men jeg ville altså (og jeg valgte) en PS3!

Lykke til :)

Lenke til kommentar

" quoter meg selv her"

 

Den konsollen dine venner har

Den konsollen som har en handkontroller du liker

Den konsollen som passer deg best som online spiller

Den konsollen som har spillene du vil ha

Den konsollen som passer ditt hjem

Den konsollen som passer din lommebok

Den konsollen som du trenger til mediasenter

 

 

Har selv Xbox 360 Elite og synes GTA4 ser kjempefint ut på den, grafikken er fint og alt er helt smooth smile.gif. Loading tar lite tid og alt er bare velstand. Men mest sannsynlig har PS3 eiere akuratt samme opplevelsen. Multi plattform er ganske likt ytelse siden ingen av konsollene kan bruke sine fordeler. PS3 kan ikke få utnyttet Blu Ray fullt ut siden det på være plass på vanlig dvd også for xbox...

 

 

Ikke ødelegg enda en tråd folkens!

 

 

Mvh Kjetil Andre Olsen

 

 

 

 

Men siden du postet dette på sony siden av forumet har du kanskjebestemt deg fra før. jeg valgte xbox 360 for 2 uker siden fordi jeg fikk med mer stasj, den var billigere, den hadde alle må ha spillene bortsett fra at jeg ville likt og ha absolutt alle ratchet ogclank spillene.

 

Ville i begynnelsen henge meg på sony's lag men siden jeg ble skuffet over og ikke uansett kunne spille noen av de 25 ps2 spillene mine ble det litt protest og nysjerrighet. Angrer ikke digger måten man kjører på i spill og hvordan spill som er ute til xbox. For mange spill for lite tid :)

 

 

Men uansett jeg vil anbefale xbox vis du ikke har lyst og bruke så mye penger og det er mange ny spill som er lovende. (på ps3 siden også :D)

Lenke til kommentar

Dette er eit emne som er tatt opp mange ganger tidlegare, til dømes her: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=986951

 

Eg ber deg derfor søkje litt og lese igjennom andre trådar. Dette vil truleg gi deg svar på mange, om ikkje alle spørsmåla dine. Skulle det vere noko konkret du føler du ikkje har fått svar på kan du opprette ein ny tråd rundt dette. Ein generell tråd som gir ein kortfatta oversikt er denne: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=953252

 

Denne tråden blir stengt.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...