Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Vondt i hodet på skolen, men ikke i ferier.


Gjest gjest123

Anbefalte innlegg

Gjest gjest123

De siste årene har jeg fått vondt i hodet, ofte flere gangeri uka. En snikende hodepine som kommer etter et par timer på skolen, nesten umerkbar i begynnelsen og varer helt til jeg legger meg. Men utover dagen blir det bare verre og verre. Noen få ganger blir det så ille at jeg må gå å legge meg, men det skjer bare 2-3 ganger i året.

 

Men det merkelige er at jeg får bare vondt i hodet på skolen. I løpet av hele sommerferien hadde jeg bare litt vondt i hodet en dag ( som kan komme av andre årsaker), men med en gang jeg begynner på skolen igjen starter hodepinen.

 

Har selvsagt snakket med legen om dette, men årsaken er fortsatt ukjent. Kan det være at det er dårlig luft på skolen generelt? Legen sa at jeg ikke hadde anspente nakkemuskler, så jeg antar at det ikke er noe med det.

 

Dersom noen har hatt/har noe lignende eller vet noe som kan hjelpe, vennligst post. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest gjest123

Godt mulig at dårlig ventilasjon er en viktig faktor, men hadde en del hodepine i 10.klasse også selv med en splitter ny skole. På skolen jeg går på nå er det forståelig å ha vondt i hodet, pga utbygging så skolen foregår i brakker og enkelte klasserom uten ventilasjon med støy.

Lenke til kommentar

Ta en synstest. Jeg hadde samme problemet. Nå er det noen kule lesebriller som er i bruk på jobb, og ellers trenger jeg dem ikke. Selv om jeg bruker dem ganske mye :)

 

Edit: Kom deg til legen med en gang. Er det ikke noe galt med kroppen så er det noe galt med hodet. Virker på meg som om du må forklares hvordan kroppen skal ha det for å fungere godt..

Endret av Ciryaher
Lenke til kommentar
Får vel prøve å drikke litt mer, men hvordan har det seg at i helger og ferier drikker jeg ikke spesielt mye (heller det motsatte) og merker ingen ting?

I ferier og helger kan hodet slappe av, men med en gang du kommer til skolen er det mye som skjer og mye informasjon som skal fordøyes.

 

Men uansett, å ha en drikkeflaske med _VANN_ kan hjelpe på. Har i alle fall vært til stor hjelp for meg.

Lenke til kommentar
Gjest gjest123

Det glemte jeg å nevne ja... Har vært hos optiker og tatt synstest. Jeg var litt langsynt så jeg fikk noen prøvebriller for å se om det løste problemet men det virket ikke som om det hadde noen effekt de dagene jeg brukte dem.

Lenke til kommentar
Angående synet, jeg kan sitte en hel dag på PC'en (ca 12t) uten å merke noe til at jeg blir sliten i øynene. Men det blir kanskje anderledes å se på en sjerm...?

Strengt tatt ikke.

Ok, trekker tilbake den med synet.

Du anstrenger nok synet for å se på dataskjermen, så hvis du kan holde på i 12 timer, så er det nok ikke noe med synet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...